USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Швидка медична допомога на Волині працює без необхідних ліків

8 Лютого 2016 10:33
У лютому казначеї недофінансували на Волині швидку медичну допомогу. Кажуть, така ситуація склалася через те, що в Києві не дали пояснень, як використовувати кошти.

Про це йшлося під час оперативної наради голови облдержадміністрації сьогодні, 8-го лютого.

Начальник головного управління Державної казначейської служби України в області Михайло-Мирослав Леміщак повідомив, що гроші готові надати швидкій меддопомозі, втім, потрібен «Порядок використання коштів».

ЧИТАТИ ЩЕ: В ОКРЕМИХ РАЙОНАХ ВОЛИНІ ЕПІДЕМІЯ ГРИПУ ПЕРЕВИЩУЄ НОРМУ В 4 РАЗИ

«За станом на 1 лютого, в нас відсутній «Порядок використання коштів» на придбання медикаментів для забезпечення швидкої медичної допомоги. Тому вони недофінансовані. Як тільки Порядок розроблять, то медиків дофінансуємо», запевнив головний казначей області.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини інформувало про те, що в Україні ввели кримінальну відповідальність за фальшиві ліки, а також йшлося про те, що медсестра з Волині відмовляється вакцинувати дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вчитель Показати IP 8 Лютого 2016 11:03
Скільки заяв надійшло від керівників лікувальних закладів, служби 103, від її працівників в усі інстанції? Що мовчите- далі буде гірше. Чому мовчить громада? Вам всеодно?
капець до Вчителя Показати IP 8 Лютого 2016 14:59
це менталітет украінців-поки кожного не клюне смажений півень в дупу ! а керівники лік. закладів для себе мають а на громадян уже давно "забили"-і мовчать .щоб не вигнали з роботи!
киів Показати IP 8 Лютого 2016 15:02
а в Сераховичах взагалі і автомобіль швидкоі забрали!!! про які ліки і лікування може бути мова????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus