USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Швидка їхала на виклик: деталі ДТП на Дубнівській у Луцьку

8 Листопада 2023 09:49
Дорожньо-транспортна пригода за участю швидкої та автомобіля Nissan трапилася 7 листопада близько 18:00 на вулиці Дубнівській у Луцьку. На щастя, обійшлося без постраждалих, лише автомобілі отримали механічні пошкодження.

Як зазначили у пресслужбі патрульної поліції у Волинській області, до правоохоронних органів повідомлення про ДТП надійшло о 18:00. Повідомляли, що на вулиці Дубнівській відбулося зіткнення карети швидкої допомоги та легковика.

Патрульні, які прибули за вказаною адресою, з'ясували, що водійка автомобіля Nissan, рухаючись перехрестям з круговим рухом, не надала дорогу та не забезпечила безперешкодний проїзд кареті швидкої допомоги, яка здійснювала заїзд з увімкненим спеціальним звуковим сигналом та маячками синього кольору. Швидка їхала на виклик. Унаслідок цього відбулося зіткнення.

Обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження. На водійку Nissan патрульні склали протокол за статтею 124 кодексу України про адміністративні порушення (йдеться про порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів). Водії були тверезі.

Патрульні закликають усіх учасників руху з розумінням ставитися до роботи екстрених служб (поліція, швидка, ДСНС). Та нагадують, що у разі наближення транспортного засобу з увімкненим проблисковим маячком або спеціальним звуковим сигналом водії мають дати дорогу та забезпечити його безперешкодний проїзд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Харє Показати IP 8 Листопада 2023 10:02
Бабам права купляти, скоро все навколо перетовчуть.
До харє Показати IP 8 Листопада 2023 10:25
« харє» точно не затовчуть!!!
лучанка Показати IP 8 Листопада 2023 10:40
та в Німеччині чи Польщі ця водійка, яка не пропустила "швидку", вже б ходила пішки, а не їздила б машиною! Б.длоття((
Олександр до лучанка Показати IP 8 Листопада 2023 18:23
Скоріш за все правил простих не знає та не знала

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus