USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Шиба – проти таблеток і пива

10 Серпня 2010 11:43
Луцький міський голова Богдан Шиба планує збільшити у місті кількість соціальної реклами про шкідливість тютюнопаління та алкоголю.

Міський голова на оперативній нараді 10 серпня сказав, що зовнішня соціальна реклама повинна перекрити комерційну, що нав’язує нездорові звички.

Як приклад, Шиба наводить ролики, в який побутує думка, що футбол не можливий без пива, або ті, де кажуть, що випивши лише декілька пігулок «мезима» можна їсти ще і ще.

«Наївся, вже нема куди, але ще хочеться їсти. Випий «Мезим-форте», і будеш їсти далі. Сидить хлопець, дивиться футбол, п’є чай. В нього забирають чай, бо футбол без пива не можливий. Це називається пропаганда здорового способу життя?... Коли дитині змалечку нав’язується, що вона усе має витрачати на харчі. Навіть якщо вона не може їсти далі. Треба випити таблетку і далі їсти, їсти, їсти», - коментує мер.

Начальник управління охорони здоров’я Луцькради Федір Кошель каже, що медики вже мають розроблений дизайн та зразки «соціалки» про профілактику хвороб, популяризацію здорового способу життя. Проте, для її дієвості необхідно 10-20 постійних рекламних площ у місті, де б її можна було закріпити.

Також мерія планує рекламувати спорт, екологію та чистоту у місті. Шиба доручив начальнику департаменту підприємництва Луцькради Олександру Козлюку пошукати необхідні рекламні ресурси.

Довідково:
«Соціальна реклама - інформація будь-якого виду, розповсюджена в будь-якій формі, яка спрямована на досягнення суспільно корисних цілей, популяризацію загальнолюдських цінностей і розповсюдження якої не має на меті отримання прибутку» (Із Закону України «Про рекламу»)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Земан Показати IP 10 Серпня 2010 14:33
Шиба - проти таблеток і пива. Грицюк - за пиво! Грицюк - наш мер!
Антиянек до Земан Показати IP 10 Серпня 2010 20:26
Пішов, пожер
АРИК до Земан Показати IP 10 Серпня 2010 22:48
Ти бажаэш сказати, що Грицюк півнюк? А може ти й прав. Адже є така фраза"Пийте пиво пенное морда буде обалденная".
приШибник Показати IP 10 Серпня 2010 22:12
Якщо Шиба протим пива, то чому дозволив без погодження з ДАІ, тобто протиправно, встанвовити кіоск "Пиво -квассамогонка" прямісінько на пішохідному пеерході біля СШ № 7. Власник "кіоску2 Слвгродська при минулій каденції Клімчука спаювала народ в їдальні ОДА,дуже любила запрошувати старшокласників для організації "вечірок" , тобто, навиків дол вживання алкоголю. Призначили губернатором Героя України, пана Француза, гинделик в ОДА закрився, а Славгородська облаштувала "пивнушку" біля СШ №7, стажує діток змалку вживати пиво-самогон. Тепер під покровом Б.Клімчука викоринити названий гинделик Славгородської з-під СШ №7 точно не вдасться. Не тільки дітки, зранку і службові особи ОДА шнурком підтягуються "погасити" сушняк "елітним пивком вищого гатнку".І пані Карбюк, директор СШ №7 теж мовчить, мабуть мабудь безкоштовно Славгородська пригощає пивком зранку. слава пивку,Клімчуку, Шибі, Карюк і Славгородській, незабаром 1 Вересня, відтягуйтесь учні СШ №7 на повну, для ваших послуг "гинделик" Славгородської "Пиво-0квас-самогон"
Колєжаний Показати IP 10 Серпня 2010 22:35
Класце Сиба, ніж пацюк, той, що зветься пан Грицюк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus