USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Шиба голосував цілу годину. ФОТО

31 Жовтня 2010 11:41
Луцький міський голова Богдан Шиба на голосування витратив понад годину та розповів скільки грошей було викинуто з державного бюджету на білборди кандидатів.

Голова приїхав до виборчої дільниці, що в луцькій гімназії №4 о 9:20 на службовому авто, яким керував сам Шиба, який живе на вулиці Коперніка, голосував по третьому виборчому окрузі. На вході його зустрічав директор гімназії і нинішній депутат міськради Олександр Мишковець.

У спортивному залі, де облаштували кабінки для голосування, великі черги до столиків з видачею бюлетенів. Ще більше – до кабінок для голосування.

Більшість виборців зранку – люди пенсійного та старшого віку. Вивчати зміст п’ятьох бюлетенів починають прямо в черзі. Деякі виборці обурюються, що інформації занадто багато.

На цій же ж дільниці голосувати прийшов директор Палацу культури Юрій Войнаровський.

Простоявши в черзі близько години – Шиба таки проголосував. Він зізнався, що віддав свій голос партії «За Україну!», у спику якої він - перший номер до Луцької міської ради.

Він каже, що «зміни будуть на гірше, бо вони будуть передтечею наступних змін на краще».

Проте, міський голова зізнався, що результати виборів міського голови Луцька можуть «бути поганими для громади». Він сказав, що компанія була дуже «робочою», пересиченою рекламними матеріалами і білбордами.

Мер зазначив, що вибори були з застосуванням адміністративного ресурсу і «тіньових» фінансових можливостей.

«На жаль, маніпуляція була дуже потужною, хоча і в рамках чинного законодавства. Наприклад, багато говорилося про кримінальні справи, починаючи від зерна – це крадені гроші, які без сумніву пішли на вибори. Було дуже багато вкинуто бюджетних коштів з державного бюджету, які дивним чином дуже швидко освоювалися і потім випливали сотнями тисячами білбордів, абсолютним засиллям в газетах, на радіо і телебаченні. Всі площі були викуплені», - зазначив Шиба.

«Закон про вибори не обмежував виборчі фонди і тому можна було відмивати велику кількість грошей, «вбахувати» їх в оцю зовнішню рекламу…Коли всі газети, весь час на радіо і телебаченні за два місяці наперед були за великі гроші викуплені», - закінчив мер.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
JANA Показати IP 31 Жовтня 2010 13:25
ЗНІМІТЬ ЦЮ СТАТТЮ. ТАМ Є ПОРУШЕННЯ ЗАКОНУ. НЕ МОЖНА ВКАЗУВАТИ, ЗА ЯКУ ПАРТІЮ ХТОСЬ ПРОГОЛОСУВАВ. В ДЕНЬ ВИБОРІВ ЦЕ ВВАЖАЄТЬСЯ НЕЗАКОННОЮ АГІТАЦІЄЮ. МОЖУТЬ ПОТЯГНУТИ ДО СУДУ.
Наталія Показати IP 31 Жовтня 2010 13:52
ООО!! Давайте тяніть!!! Я зааа!!!! Як Романюка, то потянули за так звану "агітацію"
Яків Показати IP 31 Жовтня 2010 14:27
О, а чого позаду Шиби нема Колі-Пухлого????
До Якова Показати IP 31 Жовтня 2010 15:06
Ти теж дуже пухленький. То хто б ще казав.
Каріте-Карате Показати IP 31 Жовтня 2010 15:23
Шиба - молодець!!! Успіху тобі! Надіюсь, будеш мером!
Каріте-Карате Показати IP 31 Жовтня 2010 15:25
Чого Миколу обзиваєте???? Не сумніваюсь, що в Якова самого срака як земна куля!!!!!!
Яків Показати IP 31 Жовтня 2010 15:59
Хлопці, розчарую вас - я стройний, як берізонька!!! ))))
Думаю Показати IP 31 Жовтня 2010 16:17
Думаю, що на цей раз Богдан Павлович не виграє
Україночка Показати IP 31 Жовтня 2010 19:01
Народ, ви не помітили як сьогодні круті "тачки" по місту вишивали в "кипишэ"...?Видно, що в Луцьку "корито" поділити не можуть)))
міля Показати IP 31 Жовтня 2010 20:27
А чого Шиби у черзі не видно? Знов по блату на дурняк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus