USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шиба подарував міліціонерам безплатні оселі. ФОТО

26 Лютого 2010 18:05
12 працівників патрульно-постової служби Луцького міськвідділу УМВС України у Волинській області отримали сьогодні ключі від кімнат.
Такий подарунок з нагоди професійного свята підготували патрульним Луцький міський голова Богдан Шиба та начальник управління МВС України у Волинській області Віктор Швидкий.

Міська влада виділила приміщення у гуртожитку, що на проспекті Відродження, а правоохоронці зробили ремонт у ньому та закупили меблі.
«Надалі міська влада тісно співпрацюватиме з правоохоронними органами. Оскільки саме від працівників міліції залежить спокій лучан. Я докладу всіх зусиль, аби цього року в усіх районах міста були обладнані опорні пункти», – каже Богдан Шиба.

Під час урочистого вручення ключів мер пообіцяв і надалі сприяти у виділенні приміщень під житло для правоохоронців. Із нагоди професійного свята міський голова вручив працівникам патрульно-постової служби подяки міськради, - інформує ІАЦ «Луцьк». 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Злата Показати IP 26 Лютого 2010 20:50
Ось буде цікаво,якщо ці квартири так само дали,як і пану Стемковському,безплатно і незаконно.
Нововолинськ Показати IP 26 Лютого 2010 21:30
Шиба подарував? Чи, може, громада міста? Дуполизи ви, а не журналісти!
спостерігач Показати IP 27 Лютого 2010 12:00
Шиба і Швидкий разом дивляться дуже гарно і природно. Обидва старі радянські тормози і позор для Волинського краю
citizen Показати IP 28 Лютого 2010 11:14
спостерігач - я б не сказав, що Шиба вже такий позор зокрема для Луцька - він принаймні більше зробив за свого попередника місту і це факт, а що до того, що подарували кімнати - видно була можливість от тому і подарили і як кажуть гріх на цьому не пропіаритись, я впевнений, що кожен з нас так само би пропіарився якби був на місці Б.Шиби.
знаючий Показати IP 28 Лютого 2010 12:17
...саме від УМВС залежить спокій Шиби Б.П.,бо всім відомо,що останній в них на крючку і не рипнеться.Нехай мер ще розкаже громаді про те скільки земельки міської він подарував на будівництво міліції та прокуратурі(високопосадовцям,а не рядовим).
стерх Показати IP 28 Лютого 2010 13:39
Думаю не успеет Богдан Палыч "дкласти всіх зусиль",ибо пора на покой,ой как пора!Интересно,а кто на бабки попал,ведь кризис у нас,дефицит бюджета...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus