USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Снігова королева» відкрила у Луцьку відділення хокею. ФОТО

27 Лютого 2009 14:19

Сьогодні, 27 лютого, у критому льодовому майданчику «Снігова королева», що в обласному центрі Волині, відбулося відкриття відділення хокею з шайбою ДЮСШ №14. Про це інформує репортер «Волинських Новин».

Розпочалися урочистості з нагоди відкриття відділення хокею привітанням Луцького міського голови Богдана Шиби. Градоначальник побажав хокейному клубу «Луцьк» спортивних перемог та першості у всіх спортивних змаганнях. «Золоту» статуетку воротаря Богдан Шиба подарував директору льодового майданчику та, водночас, воротарю хокейного клубу «Луцьк» Сергію Китову. Клюшки для хокею міський голова вручив юним хокеїстам.
Богдан Шиба розповів, що й сам в дитинстві захоплювався хокеєм. «У 6 років були саморобні ковзани, прив’язані до валянків», – сказав градоначальник. Також були в арсеналі міського голови саморобні клюшка та шайба. «Так починалася моя дорога у фізкультурі та спорті», – з посмішкою розповів пан Шиба. Міський голова зізнався, що після закінчення школи на ковзани не ставав, оскільки не було часу.
У хокейному клубі «Луцьк» навчатиметься 70 дітей віком від 5 до 14 років, –  розповів Сергій Китов. Пан Китов зазначив, що 40 дітей з інтернату займатимуться безкоштовно, для інших 30-ти навчання коштуватиме 200 гривень щомісяця.
Дев’ятирічному Юрі Іоіну, який є учасником хокейного відділення, подобається хокей тим, що «тут можна побіситися». Хлопчина не боїться травм та з радістю демонструє трюки на льоду.
Юрій Бутовець, батько чотирнадцятирічного Володимира, розповів, що його син уже 2 місяці замається хокеєм. За цей період юнак уже навчився кататися та грати в хокей. «Він до того займався рукопашним боєм, футболом і я бачу, що він хоче займатися цим видом спорту, вже має повністю все спортивне спорядження», – сказав пан Бутовець.
Також для присутніх пролунала пісня «Соколята» у виконанні В’ячеслава Хурсенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus