USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Шиба призначив нового керівника ДКП «Молодість»

5 Серпня 2009 10:12
Відповідно до розпорядження Луцького міського голови Богдана Шиби, від сьогодні, 5 серпня, ДКП «Молодість» очолює депутат Луцької міськради Олег Павлось. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Власне, сьогодні новий директор спробував приступити до керівництва комунальним підприємством, оскільки у попереднього очільника «Молодості» Світлани Мамосюк учора був останні робочий день. Однак як з’ясувалося, кабінет директора виявився замкненим та опечатаним.
Тому зараз у приміщенні ДКП «Молодість» перебувають, окрім пана Павлося, заступник Луцького міського голови Петро Гоцалюк, начальник юридичного відділу мерії Максим Гордійчук, директор департаменту економіки Любов Ковпак, працівники міліції та муніципальної поліції.
Як розповів новопризначений директор ДКП Олег Павлось, він учора ознайомив трудовий колектив та Світлану Мамосюк із розпорядженням градоначальника про призначення нового керівника. Дещо пізніше на місці події з’явилася пані Мамосюк. Вона відмовилася виконати вимогу начальника юруправління мерії та віддати правоустановлюючі документи та печатку підприємства.
За словами пані Мамосюк, розпорядження про її звільнення наразі оскаржується у суді, а тому – не є чинним. Натомість пан Гордійчук це заперечує. Пані Мамосюк вкорте пояснила своє звільнення спробою роздерибанити комунальне майно і додала, що документи зберігаються у банківській скринці.
Щоправда Максим Гордійчук попередив Світлану Мамосюк, що у разі не повернення документів –  новий директор ДКП «Молодість» напише відповідну заяву до правоохоронніх органів. Сьогодні ж Олег Павлось має провести загальні збори трудового колективу.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 5 Серпня 2009 13:46
"...ознайомив трудовий колектив та Світлану Мамосюк із розпорядженням... Дещо пізніше на місці події з’явилася пані Мамосюк." А де вона була, поки її ознайомлювали?
Знаючий Показати IP 20 Січня 2010 00:35
А що керівник відділу кадрів міської ради не знає своєї роботи,а за неї бігає Гоцалюк.Адже в такому випадку Мамосюк повинні (письмово)попередити про звільнення,бо інакше Закон буде на її стороні (якщо Ш.не купить суд).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus