USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Шиба вчитиметься косити ще п’ять днів

17 Липня 2008 10:17
Через несприятливі погодні умови викошування трави у міському парку імені Лесі Українки перенесли на 22 липня. Тому навики роботи з косою Луцького голови міста можна буде спостерігати аж у вівторок о дев’ятій годині ранку, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Отож, 17 липня представники ЗМІ, що зібралися біля входу в парк, змогли побачити, як дванадцять садівниць прикрашають центральну алею квітковим орнаментом.
 
Як сказав начальник відділу екології Луцької міськради Борис Сорока, на визначеній для сьогоднішніх робіт території стоїть вода. Це і є головною причиною перенесення акції.
 
Із його слів, уже розроблено план, де визначено, який фронт робіт за ким закріплено. Центральний парк прибиратимуть та приводитимуть до ладу працівники загальноосвітніх шкіл міста, ЖКП, приватних підприємств та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus