USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Шитиме сукні для маленьких принцес: волинянка виграла грант на власну справу

26 Грудня 2023 21:30
Дизайнерка дитячих святкових суконь Тетяна Юнчик – учасниця грантової програми для підтримки жінок від французької неурядової організації ACTED. Майстриня з Струмівки вже кілька років поспіль шиє святкове вбрання для дівчаток та їхніх мам.

Про це повідомляють у Підгайцівській громаді.

Авторські роботи Тетяна створює для святкових фотосесій та урочистих подій. У її вбранні маленькі модниці – справжні принцеси.

На розвиток власної справи Тетяна виграла 60 тисяч гривень грантових коштів.
Читати ще: Волинянка завдяки гранту від держави відкрила кав'ярню

Матеріальну допомогу дизайнерка спрямувала на придбання нової швейної машинки BRUCE, парогенератора SILTER, оверлока JANOME та яскравих тканин для нової колекції дитячих суконь «Маленька Фея».
«Коли мені зателефонували з Підгайцівської сільської ради й запропонували взяти участь у програмі, чесно кажучи, була здивована і навіть не до кінця вірила, що таке можливо. Але коли прийшла на інформаційну зустріч з представниками програми ACTED, зрозуміла, що все реально, особливо, коли тобою рухає мрія», – ділиться майстриня.
Читати ще: Дружина військового отримала пів мільйона гранту і відкрила крамничку на Волині

Склавши бізнес-план, розписавши в деталях своє бачення майбутнього розвитку справи, Тетна пройшла всі етапи перевірок і отримала грант.

«Моїй радості не було меж, а з голови не виходили думки про нову колекцію. Напередодні новорічних свят я подумки уявляла, скільки діток ощасливлю своїми сукнями, адже кожна з них – це частинка моєї душі, натхнення і любові. Кожну деталь є продуманою до дрібниць. Мрії збуваються! Тепер я це точно знаю! – радіє дизайнерка. – Бажаю у ці святкові дні всім мріяти і йти до мети».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus