USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянка купила 150 курей завдяки гранту від французької організації

4 Серпня 2023 23:34
Жителька села Лище Наталія Балюк подала грантову заявку по програмі SEED французької неурядової організації ACTED для самозайнятих жінок, щоб збільшити кількість домашньої птиці, яку тримала та мати можливість реалізовувати курячі тушки та яйця.

Про це повідомляють у Підгайцівській громаді.

Звістка про те, що її заявку профінансують виявилася для господині неочікуваною, адже пропозицію на фінансування подала ще зимою, а фінансова підтримка надійшла у червні.

На грантові кошти жінка закупила 100 курей-бройлерів та 50 для реалізації курячих яєць.

Тож, пані Наталія результатом участі у програмі задоволена та рекомендує односельцям не стояти на місці, а пробувати різні можливості та програми для розвитку.

Читати ще: Вчителька виграла грант: у Любешеві запрацював центр раннього розвитку

За словами волинянки, коли хлопці захищають Батьківщину, жінки повинні тримати тил та використовувати всі наявні можливості для розвитку.

Додамо, що Підгайцівську громаду відібрали до участі у грантовій програмі SEED французької неурядової організації ACTED при підтримці Міністерства зовнішньої політики Канади. Наразі триває черговий етап відбору серед понад 50 заявок, поданих мешканцями громади до вказаної програми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus