USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сільрадам Луцького району «світить» скорочення штатів?

29 Жовтня 2008 12:56
Голова Луцької РДА Володимир Демчук під час засідання колегії цієї владної структури підняв питання перегляду штатних розписів у місцевих радах Луцького району. Про це 29 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
Як стверджує начальник фінансового управління Луцької РДА Лариса Бусель, зараз існує проблема щодо фінансування до кінця року органів місцевого самоврядування у Луцькому районі.
За словами голови Луцької райдержадміністрації Володимира Демчука, сільським радам району необхідно переглядати свої штатні розписи. Як стверджує пан Демчук, при однаковій кількості населення одна сільрада може мати 3-4 працівника, а інша – 7 працівників.
На це зауваження одна з сільських голів відповіла, що при підході до цього питання треба враховувати не лише кількість населення, а й кількість бюджетних установ на території ради. Пан Демчук визнав слушність цього зауваження.
Довідково:
Штатний розпис — документ, що визначає склад працівників певного закладу, установи із зазначенням їхніх посадових окладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
антидот Показати IP 29 Жовтня 2008 13:00
А ще треба скоротити і районні і міську і оьбласну ради.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus