USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сільські голови Маневиччині не зацікавлені у громадських роботах

24 Жовтня 2008 15:00
Директор Маневицького районного центру зайнятості Юрій Корольчук вкрай здивований пасивністю голів сільських рад, які не хочуть співпрацювати із центром зайнятості щодо організації громадських робіт. Про це він заявив під час сесії Маневицької районної ради, – повідомляє 23 жовтня репортер «Волинських Новин».
 
За словами Юрія Корольчука, за дев’ять місяців поточного року на громадські роботи було освоєно близько 31 тисячу гривень. Відповідно, до цих робіт залучили понад півтисячі осіб.
 
Наразі у бюджетному фонді Маневицького центру зайнятості є сорок тисяч гривень для оплати громадських робіт. «Між головами сільських рад має бути конкуренція, щоб отримати нагоду освоїти ці гроші», – вважає директор центру зайнятості. Однак, зазначив Юрій Корольчук, більшість селищних керівників не робить жодних кроків до співпраці із центром зайнятості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus