USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сільського голову на Волині запідозрили у корупції

9 Січня 2018 18:35
Сільський голова Клітицька, що у Камінь-Каширському районі Волинської області, Степан Склезь підозрюється односельчанами у корупції, інформує Під Прицілом.

Житель Клітицька Володимир Сільчук звернувся у поліцію та прокуратуру з заявою щодо дій сільського голови. Він зазначив, що ще у 2016 році Степан Склезь начебто незаконно зрізав на сільському кладовищі 151 дерево, які продав на суму близько 80 тисяч грн, а всі кошти привласнив. У грудні 2017 року сільський голова нібито знову вчинив незаконну вирубку цілої ділянки лісу на площі 0,7 га беріз та вільхи, що росли в урочищі "Біля Пугача". Частину цих дерев він продав у вигляді дрів, а іншу, розпиляв на палет і продав, гроші за це також привласнив.

У заяві Володимира Сільчука йдеться, що Степан Склезь скоїв кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст.191 КК України (присвоєння, заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем) та ч.2 ст.246 КК України (незаконна порубка дерев).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АТО Показати IP 9 Січня 2018 19:17
А,коли вже за Семенюка Ю.М. відповідні органи візьмуться. Тільки не пишіть "захист" в його адресу,всіж все розуміють і все знають. Затримка в часі,і все проясниться.
Юрист В. Показати IP 9 Січня 2018 19:56
Прокуратура і менти які напевно кормилися в нього типу не причім , це житель Клітицька Володимир Сільчук звернувся у поліцію та прокуратуру з заявою щодо дій сільського голови ... Яка бредота , як можна говорити всім , що це повідомив такий-то громадянин ? З таким підходом хабарництво і корупція зникне в Україні разом з Україною !!!!!!!!!! Це можуть робити тільки професійні імпатенти і недосвітчені специ ....
Луцьк Показати IP 9 Січня 2018 23:12
Зрозуміло,що це наближається невтішний для Семенюка початок кінця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus