USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сільському голові, якого спіймали на хабарі за ялинки, оголосили про підозру

28 Січня 2019 12:55
Слідчі детективи головного управління Національної поліції у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури оголосили одному із сільських голів Старовижівського району про підозру в скоєнні правопорушень, передбачених ч.3 ст.368 та ч.1 ст.366 Кримінального кодексу України, повідомили у поліції Волині.

Йдеться про одержання неправомірної вигоди службовою особою та службове підроблення. Підозрюваному загрожує, зокрема, штраф від 17 тис. грн. до понад 25 тис. грн., або арешт на строк від трьох до шести місяців, чи позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

Нагадаємо, на початку січня на хабарі спіймали сільського голову Буциньської сільської ради (Старовижівський район) Петра Федоровича Кошелюка. Так, чоловіка викрили на одержанні 12 тисяч гривень неправомірної вигоди. За цю суму очільник громади надав приватному підприємцю усний дозвіл на зрізування на території сільради ялинок задля їхньої подальшої реалізації.

Слідчі детективи поліції Волині оголосили сільському голові про підозру в скоєні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) та ч.1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального Кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
односельці Показати IP 28 Січня 2019 13:39
ура. можна брати далі і більше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus