USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сім працівників податкової служби в Луцьку захворіли на коронавірус

6 Серпня 2020 13:18
Серед працівників Головного управління ДПС у Волинській області підтверджено 7 випадків захворювання на СОVID-19.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

На момент підтвердження діагнозу працівники, що захворіли, перебували на самоізоляції вдома. Перші симптоми хвороби у всіх були невиразні.

«Працівники Головного управління ДПС у Волинській області з підтвердженим діагнозом на гостру респіраторну хворобу COVID-19 нині перебувають на стаціонарному чи амбулаторному лікуванні, а контактні особи-на самоізоляції», – йдеться у повідомленні.

У зв’язку з виявленими випадками хвороби COVID-19, як і раніше, у всіх приміщеннях територіальних органів ДПС у Волинській області суворо дотримуються вимог щодо протиепідемічних заходів та вживають комплекс заходів з тим, щоб запобігти поширенню хвороби серед працівників.

Читати ще: За добу на Волині 44 нових випадків COVID-19: у Луцьку – 18, 1 людина померла

Зокрема, після встановлення діагнозу COVID-19 тести на наявність коронавірусної хвороби пройшли близько п’ятдесяти працівників, у 42 – тестування дало негативний результат, повідомили у відомстві.

Враховуючи загальну ситуацію із поширенням COVID-19 в області, Центри обслуговування платників, працюють за окремим графіком виключно для надання невідкладних послуг у разі гострої необхідності за попереднім записом.

Преслцжба також повідомляє, що продовжують діяти заходи із забезпечення режиму поточної дезінфекції в ЦОП, працівники забезпечені захисними масками та гумовими рукавичками, платники мають право заходити до ЦОП тільки у захисній масці, рукавичках та після дезінфекції рук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 6 Серпня 2020 16:20
Впевнений ці люди близькі до керівництва,отримають матеріальну допомогу!Отак в нас "хворіють" на коронавірус.Я працюю на підприємстві де в три рази більше людей працює ніж в податковій і ніхто не хворів.
)) Показати IP 7 Серпня 2020 00:10
Ура! Грабіжники захворіли!! Я щасливий!! Хай би ше того тю тю!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus