USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Сімейний фестиваль під Луцьком відвідали 1,5 тисячі людей

14 Червня 2015 08:00
Організовувати фестивалі подібного рівня в Луцьку на порядок важче, аніж у столиці. В день фестивалю організатори самі не встигли насолодитися атмосферою свята, до якого готувалися більше трьох місяців.

Нагадаємо, 13 червня в селі Струмівка відбувався HappyFestPICNIC. Як розповіла одна зі співорганізаторів заходу Марина, вона 16 років в Києві займалася організацією подібних заходів. Те, що в столиці можна було зробити за місяць, в Луцьку зайняло три.

«У Луцьку організовувати важче. Народ не звик до нового. Ми намагалися зробити європейське свято. Це наш пілотний проект», - розповіла вона.

З її слів, за попередніми підрахунками, захід відвідало близько 1500 людей.
Самі ж відвідувачі залишилися задоволеними. Приміром, Ользі дуже сподобалося те, що розваги були надзвичайно різноманітні. Тут можна було зайняти малюків у дитячій кімнаті з нянями, старші дітки брали участь в майстер-класах, розважалися на батутах.

«Ми прийшли в обід, а поїхали з фестивалю вже ввечері, хоч планували недовго побути. Дітей просто не відтягнути. Дуже сподобалися майстер-класи, діти охоче гралися кінетичним піском, «ловили рибу», грали в футбол. Добре, що тут могли займатися діти різного віку і знаходити собі забави до душі. Та й дорослим було чим зайнятися», - ділиться враженнями жінка.
А ось щодо ціни квитка, то, кажуть відвідувачі, якщо порахувати вартість всіх розваг окремо, виходить набагато більша сума.

«А тут навіть дорослим є чим зайнятися, поки дітвора бавиться. Навіть я сам пограв у SonyPlayStation. Та й знаєте, давно у нас не організовували таких свят, де чудово можна відпочити з родиною. Все поруч, територія велика, але й компактна. Крім того, тут побачив навіть такі речі, про які не чув. Приміром, познайомився з тренером капоейри і дізнався про антигравіті», - розповідає Олег.

Власне, кажуть організатори, надзвичайно приємно, що на свято прийшли не лише мами з дітками, а й татусі, які не завжди легкі на підйом. І це, кажуть вони, показник, що свято вдалося.

«Знаєте, коли люди виходять і дякують, кажуть, що все сподобалося, то аж на душі легко стає. Ми старалися», - розповідають лучанки з клубу активних мам «Комільфо», які і є організаторками свята.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Душман Показати IP 14 Червня 2015 08:47
Не було ніякої інформації, реклами про фестиваль .Я б з внуком поїхав .
ося до Душман Показати IP 14 Червня 2015 09:11
реклами було вдосталь, і в інтернеті, і на радіо, і на флаєрах, навіть на екранах великих було - результат є, 1500 людей приїхало.
оля Показати IP 14 Червня 2015 10:34
НУ НЕ ЗНАЮ ,ДЕ ТІ ПІВТОРИ ТИСЯЧІ ЛЮДЕЙ,НА ЗНІМКАХ РАЗОМ ІЗ ДІТЬМИ НАБЕРЕТЬСЯ СОТНЯ-ДВІ.ТА Й ЦІНИ "КУСАЛИСЯ"- З ДОРОСЛОГО І ДІТЕЙ СТАРШИХ ПО 80 ГРВ-НЕ КОЖНА СІМ"Я МОЖЕ СОБІ ЗАРАЗ ДОЗВОЛИТИ ПРОГУЛЯТИ 320 ГРИВЕНЬ І Т.Д
мама до оля Показати IP 14 Червня 2015 11:41
Ну звичайно на фото ви не знайдете 1500 гостей, адже свято відбувалось цілий день на просторій території. Відвідувачі приходили, коли їм було зручно. Не було стовпотворіння, але неозброєним оком видно було, що людей було багато. Якщо ви не були присутні, тоді як можете давати оцінку?
оля до мама Показати IP 14 Червня 2015 13:35
Син був- звичайно все-так як у парку -батути і т.д і т.п і розваги,на травичці можна і в дома чи в парку посидіти,оцінка дитини-не в захваті.
мама до оля Показати IP 14 Червня 2015 13:51
Хіба в парку теж проходять різноманітні майстер класи, ігри та розваги, які пропонувались, я теж не зустрічала в центрі. Та й якість травички інша, ніж в парку та дворах. Принаймні у нас в дворі вигулюють собак та всі нечисті лишаються на майданчику.
ойой до мама Показати IP 15 Червня 2015 01:14
с мамой не согласна :) в парке кроме батутов и басейнов с рыбками, из того что там было, ничего больше нету.
аяяй Показати IP 14 Червня 2015 10:56
Ну если полторы тысячи побывали на празднике-значит организаторы отбили вложенные деньги и остались довольны.В первую очередь это все-таки коммерческий проект и мамы хотели еще на этом и заработать.Праздник удался:-)
ойой до аяяй Показати IP 15 Червня 2015 01:07
ну а если и хотели, имеют на это право. Я видела их и как они гоняли по рестпарку, сколько они туда всего привели. если я буду так пахать, я тоже от заработка не откажусь :)
Анонім Показати IP 14 Червня 2015 13:32
А де Сумська?????!!!!!!Чи це піар,щоб люди прийшли???
ойой до Анонім Показати IP 15 Червня 2015 01:10
была Сумская, целовалась со своим муженьком при всех :) а вот футболистов Волыни не было. Они за неделю до праздника в отпуск ушли и уехали все из города. Ну так ведущий сказал. Вместо них женская футбольная команда пришла. Девочнки огого :) зрелище :)
мама Показати IP 14 Червня 2015 14:14
і ми реклами не бачили..живемо у Струмівці поряд..якби десь побачили хоч один флаер чи рекламу прийшли..а так зітхаемо(( Дуже шкода! Мабуть вся реклама була в Луцьку..
Оля до мама Показати IP 14 Червня 2015 19:36
а ми бачили на телевізорі великому, на ЛесіУкраїнки що вісить. Може ви в центрі не буваєте і за межі Струмівки не виходите, то де ви що побачите?
ойой до Оля Показати IP 15 Червня 2015 01:11
я слышала на ЛюксФм
аяяй до ойой Показати IP 15 Червня 2015 08:08
Ви певно шановна із організаторів чи приближених,що "огризаєтесь" на усі коментарі.Кожен має свою думку і бачення і ого-го на все.Дякуємо ВН.
мамуся-гарнюся Показати IP 15 Червня 2015 00:25
мені дуже все сподобалося, було реально багато розваг для дорослих, але чомусь вони всі сиділи тільки пили і їли а за них відробляли кругом їхні діти :) прикольно було дивитись на жіночу футбольну команду, на гравітаційний тренажер, а перегони малюків на четвереньках так взагалі бездоганне видовище :) ще замітила класну зону де багато чолоівіків і хлоців на приставках в Футбол грали :) не знаю хто організатори ,але молодці :)
ухти Показати IP 15 Червня 2015 01:03
Одним вухом чув. як організатори хвилювались, що на платню гонорарів всім може не вистачити коштів, що дуже багато людей безкоштовно поприходили, бо є знайомими родичами сватами братами то учасників, то власників рестпарку. Але людей було багато, на око 800 десь точно.. вони всі розійшлись по території рестпарку, натовпу ніде не було,тому сподіваюсь, що все таки організаторам на все вистачило. дівчата вони не погані, бігали на вході перелякано людей питали, чи є зауваження, Наше зауваження - прибрати сонячне пекло і подумати щось більше для дітей до 2 років
МАша Показати IP 15 Червня 2015 14:39
Рекламу спеціально робили тільки для лучан, ніби ті хто живуть за межами не хочуть порозважати дітей. Вже хоча б кілька виходів на тб замовили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus