USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Ольга Сумська: Діти - це щастя, і нічого вищого за це немає

15 Червня 2015 07:00
Українські актори Ольга Сумська та Віталій Борисюк в шлюбі уже 24 роки. Тож не дивно, що саме цю пару запросили організатори на сімейний фестиваль Happy Fest PICNIC, який відбувся 13 червня в РК Рестпарк в селі Струмівка, поблизу Луцька.

Нагадаємо, згідно з підрахунками організаторів, дійство відвідало близько 1,5 тисячі людей. А спеціальними гостями були зіркова пара Сумська-Борисюк, які пройшли імпровізований обряд «одруження».

Потому відвідувачам фестивалю вони запропонували свою творчу програму і співали на сцені дуетом запальних пісень.

Згодом Ольга та Віталій поспілкувалися з журналістами і поділилися враженнями від побаченого та розповіли, яку роль у їх родині відіграють сімейні цінності.

Власне, каже зіркова пара, вони були вражені енергетикою дійства і тим, що на свято прийшло багато пар з немовлятами і чимало вагітних. Це створювало неперевершену атмосферу єдності, вважали гості.
Ольга Сумська переконує, що ніколи не треба боятися материнства.

«Якщо Господь дав дитину, то це справжнє щастя, і нічого вище немає. Сенс життя - створити родину, продовжити себе в своїх дітях, онуках. Не можна боятися і не треба боятися. Треба народжувати, і не сумніватися. За будь-яких обставин. Навіть у ці важкі часи треба народжувати. Наші батьки народжували в набагато гірших умовах», - пояснює народна артистка України Ольга Сумська.
Сама ж вона свого часу була досить «божевільною мамочкою». Бо вона не полишила кар’єру, за тиждень до пологів вона витанцьовувала на сцені. А коли народилася донька Ганна, то їй не наймала няні. Адже «фору» будь-якій няні може дати її коханий чоловік Віталій Борисюк.
«Він навіть колись показував майстер-клас, як на швидкість спеленати дитину. Якби не мій золотий чоловік, я б не знаю, щоб і робила», - каже вона.
Коли старшій доньці Антоніні було 12 років, під її опіку часто зіркові батьки залишали маленьку Ганну.
«Вона їхала на гастролі, зціджувала молоко, заморожувала і передавала потягом чи ще якось», - згадує «немовлячі» будні Віталій Борисюк.
Було таке, що 3-місячну доньку батьки брали з собою в автомобіль і кілька місяців їздили країною. На плиті для походів готувалися кашки. І вони впоралися.
Власне, родинні цінності – це найголовніше, що є в житті кожної людини.

«Де б не були чоловіки, вони знають, що їх чекає родина, діти. Скільки жінок в сльозах чекають своїх чоловіків. Скільки ми об’їздили шпиталів, то єдине що їх тримає, це знання того, що їх чекає дружина, діти. І чоловік знає заради чого він повинен вижити», - резюмує Віталій Борисюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лучанин Показати IP 15 Червня 2015 08:35
Хотілося б вірити,що це сказано щиро.А то коли почув,що Сумська зробила доньці російське громадянство,бо на Україні в неї немає персмпективи,я не вірю в ці казочки.Одним словом і тут зіграла роль.
Андрій. до лучанин Показати IP 15 Червня 2015 10:41
Зовсім недавно в неї були інші "цінності" з Партією Роз(3.14)дяїв... Як-що хто "забув", то Гугл - пам'ятає... (не вірю, що вона з "душевних поривів" сюди приїхала), такі купляються за певні "срібники", як і їх риторика..
Анонім Показати IP 15 Червня 2015 08:43
Вона добре збереглася. Ще могла б добре заробити знімаючись в фільмах ХХХ.
Андрій до Анонім Показати IP 16 Червня 2015 00:00
Вован Ульянов (Бланк) - теж кажуть непогано за 100 років зберігся, але це не означає що його будуть знімати в новій серії "Мумія Х"! Сумська запам'яталась "Роксоланою", але хто бачив "турецьку Роксолану" в серіалі "Золотий Вік" - зрозумів напевне яка Сумська посередність.. (Як виявилось ще й "блондінка".., чого не можна сказати про її сестру Наталю.)
Альберт Показати IP 15 Червня 2015 09:02
у фільмах для дорослих
Андрій до Альберт Показати IP 16 Червня 2015 00:12
В трілєрах та ужастіках. Зверніть увагу на тотожність "шляху" Наташи "Впєрди" - образ.. Мабуть осередок спілкування наносить свій відбиток на лице..
лучанка Показати IP 15 Червня 2015 09:06
і Волинські новини, і ВолиньПост приділили за останні три дні уваги цій персоні стільки, що затьмарили усі події в країні, в місті! Чи не Ніколь Кідман приїхала! а може Софі Лорен? така важлива персона? громадська діячка? меценат?волонтер? у Росію їздить гроші заробляти, в Криму відпочиває, день народження святкує! люди добрі, схаменіться!
123 Показати IP 15 Червня 2015 09:44
коментар було видалено
лучанка Показати IP 15 Червня 2015 09:52
Ольга Сумская съездила в Москву познакомиться с бойфрендом дочери: http://tvoemisto.tv/news/yak_znayomylysya_lvivyany_100_rokiv_tomu_pidbirka_shlyubnyh_ogoloshen_71001.html
до лучанка Показати IP 15 Червня 2015 21:11
ну і шо, у нас мільйни людей заробляли і заробляють у Росіях, так чим Сумська гірша од них ?
до Андрій Показати IP 15 Червня 2015 21:15
Зовсім недавно були інші "цінності" з Партією Роз(3.14)дяїв у Порошенка, Яценюка і т.д. і шо ....?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus