USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьк навідається зіркова пара Ольги Сумської та Віталія Борисюка

3 Червня 2015 12:00
Спеціальними гостями фестивалю Happy Fest PICNIC буде зіркова пара Ольги Сумської та Віталія Борисюка, які відкриють арку одруження та презентують свою спеціальну програму.

Нагадаємо, 13 червня 2015 року в рекреаційному комплексі «Рестпарк» відбудеться масштабний фестиваль добра та радості Happy Fest PICNIC. Початок – о 12.00 год.

Спеціальними гостями заходу буде зіркова пара Ольги Сумської та Віталія Борисюка, які відкриють арку одруження та презентують свою спеціальну програму.

Відомі актори вже майже 25 років разом, виховують двох доньок, разом грають ролі в театрах.

Протягом фестивалю можна буде поспілкуватись з парою під час «народної прес-конференції», сфотографуватись чи взяти автограф.

Також на фестиваль завітають футболісти ФК «Волинь», хлопчаки та чоловіки зможуть залюбки пограти з ними у футбол!

Окрім того, на святі гостей чекає багато розваг, майстер-класів, виступів гуртів Freedom з дискотекою 60-х, театру Наталі Журавльової, фотосесії, конкурси та інше. На фестиваль завітає також стильний Елвіс Преслі.

Для найменших облаштують дитячу кімнату.

Фестиваль у стилі «пікнік» – це коли ви сидите з сім’єю на травичці на гарних пледах, у ваших корзинках для пікніка – смачні сендвічі, надворі – гарна погода, дітки бавляться на природі, лунає приємна музика.

13 червня організатори гарантують гостям свята чудовий настрій та позитивні емоції на лоні природи в мальовничому Рестпарку.

Запрошення на фестиваль уже можна придбати в касі Драмтеатру, у РК Рестпарк, а також у партнерів: Клуб свідомого батьківства «Бджілка Майя», вул. Кравчука 48-б, офіс ТМ Оріфлейм – вул. Кривий Вал, 34, БЦ «Гранд Персона», еко-кафе «Оазис», вул. Травнева, 2-а, фітнес-клуб «ФітКьорвс», вул. Кравчука 48-б, кафе «Франс.уа»
(біля Гостинця), пр.Соборності, 11, арт-галерея «The Room 2015», ТРЦ ПортСіті, 3-й поверх, торговий Дім «Тигрес», пр.Соборності, 11, магазин «Тигрес» (ЦУМ) пр.Волі, 1.

Для охочих відвідати фестиваль щопівгодини курсуватиме два автобуси: від ЦУМу та РАЦСу.

Вартість запрошення для дорослого 80 гривень (сюди входять автограф-фотосесії, майстер-класи, всі розваги тощо). Кожен дорослий може провести з собою безкоштовно одну дитину віком до 10 років включно. Тато і мама разом можуть взяти з собою двох діток. Для третьої дитини, що старша 2-х років, необхідно купити запрошення на місці, вартість – 40 гривень. Діти віком 11 років включно та старші рахуються дорослими, тому для них вартість квитка, відповідно, 80 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 3 Червня 2015 13:04
Бідна Сумська вже гроші збирає - бідолашну не запрошують грати у фільмах, виставах А доцю просуває в Москві.. На вроду нічого, а як актриса дуже слабенька (Сумська)
Zrf Показати IP 3 Червня 2015 14:18
як актриса вона якраз і не з гірших, принаймні за багатьох молодих звізд значно краща, а от як громадянка України - г.вно, бо доцю справді в москві просуває, що в такий час неприпустимо, а раз так, то хай і фігує туди, тобто в москул гроші заробляти. Якби всі були нормальні і мали почуття національної гідності, то таких гівнюків бойкотували б, але у нас рагулі рулять.
101 Показати IP 3 Червня 2015 14:54
Нафіга вони сюди пруться?
Такі да! Показати IP 3 Червня 2015 17:05
Ригівська с\ка та її альфонс. Запастись тухлими яйцями і гнилими помідорами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus