USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сім’я переселенців з Донбасу отримала власний будинок

15 Жовтня 2014 12:01
У межах благодійної акції «Затишна оселя», ініційованої активістами «ЗАСТУПу», сім’я переселенців із зони проведення АТО отримала власне житло на Кіровоградщині.

Голова родини — Олександр Ткаченко — професійний військовий. За сім років служби в Донецьку став начальником кінологічної групи. Його дружина виховує вдома 8-місячну дитину. Коли ситуація на Донбасі стала критично-небезпечною, Олександр перевіз сім’ю до родичів в селище Компаніївка, що на Кіровоградщині. Оселилися в невеличкому, 3-кімнатному будинку, у якому вже мешкали матір військового та брат із дружиною й дітьми. Для збереження єдності родини, відповідний будинок знайшли в тому ж таки селі, де зараз живуть Ткаченки.

«Ми дізналася, що молода сім’я з маленькою дитиною на руках потребує допомоги. Тож, вирішили посприяти їм в одержанні будинку й у такий спосіб підтримати у важкий час», — сказала активіст «ЗАСТУПу» Ірина Добровольська.

Олександр Ткаченко, своєю чергою, зауважує, що надзвичайно вдячний «ЗАСТУПу» за допомогу. Адже на власні очі бачив жахливі речі, що відбуваються зараз у Донецьку, і дуже радий, що в його родини є можливість не повертатися в захоплене місто.

«Коли ми виїздили з міста, то чули потужні вибухи. Було дуже страшно, адже із нами була маленька дитина. Ми вдячні «ЗАСТУПу» за те, що зараз маємо власну оселю», — зазначив голова сім’ї Олександр Ткаченко.

Того ж дня у Кіровоградській обласній філармонії відбувся регіональний форум політичної партії «Всеукраїнське аграрне об’єднання «ЗАСТУП». Під час заходу лідери політсили Ірина Синявська та Геннадій Новіков зустрілися з 900 сільгоспвиробників, сільською інтелігенцією, головами сільських і селищних рад області.

«Передвиборчу програму «ЗАСТУПу» писали люди, які найбільше зацікавлені в тому, щоб село й агросектор розвивалися — керівники громад, хлібороби, голови агроасоціацій та науковці аграрного сектора. «За рідну землю!» — це комплекс реформ для праці і для життя.За рідну землю — це за Україну», — наголосив заступник лідера партії «ЗАСТУП» Геннадій Новіков.

Лідери політсили зазначили, що сьогодні настав час усім селянам і сільгоспвиробникам захистити себе, рідну землю й оселю, аби мир і хліб були в кожному домі. Це головні пріоритети єдиної політсили в українському політикумі, яка обстоює інтереси селян і сільгоспвиробників — партії «ЗАСТУП».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus