USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сім’ї лучанина, який понад рік у полоні, передали допомогу

25 Грудня 2015 11:04
Родині лучанина Сергія Дмитрука, який уже понад рік знаходиться в полоні сепаратистів, напередодні свят передали допомогу.

Напередодні циклу новорічно-різдвяних свят допомогти дружині Сергія Єва та двом їх синочкам вирішили у Благодійному фонді «Волинь-2014». Окрім солодких подарунків, благодійники надали сім’ї Дмитруків грошову допомогу.

Нагадаємо, боєць 1-го батальйону територіальної оборони Сергій Дмитрук 20 листопада минулого року потрапив до рук бойовиків під час подій у Дебальцевому.

Родина Сергія звертаєтья в усі можливі інстанції та служби, оббиває всі пороги. Із клопотанням про визволення його з полону клопочуть представники обласної влади та церкви. Так, у серпні 2015 року голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик оголосив звернення, яке підготували в облдержадміністрації до Президента України. У листі вказане прохання сприяти звільненню з полону волинянина. Окрім цього, речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук повідомив, що через віце-прем’єр-міністра України Геннадія Зубка передав президент у Петру Порошенку щодо сприяння у визволенні з полону Сергія Дмитрука і ще двох волинських бійців, із 51-ої бригади, яких на початку вересня визволили з полону.

Але Сергія Дмитрука досі не звільнили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus