USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скандального суддю Рожищенського суду звільнили

30 Червня 2018 16:13
26 червня Вища Рада Правосуддя звільнила суддю Рожищенського районного суду Волинської області Руслана Хитрика.

На сайті ВРП повідомляється, що Хитрика звільнено за загальними обставинами, а саме у зв’язку з поданням заяви про відставку.

Майже місяць тому Вища кваліфікаційна комісія суддів України проводила співбесіди з суддями місцевих та апеляційних судів перевіряючи їх відповідність займаній посаді. В результаті співбесіди з Хитроком його було визнаним таким, що не відповідає займаній посаді.

Нагадаємо, у серпні 2014 року Руслан Хитрик здійснив ДТП, це відбулося під час обідньої перерви у його робочий день. Тоді прокуратурою було порушено кримінальне провадження, але згодом її було перекваліфіковано у адміністративне правопорушення. Але заступнику голови Рожищенського районного суду

Руслану Хитрику вдалося уникнути і штрафу. Адже судом, який розглядав справу було визнано складений протокол про ДТП незаконним, а все через, те що Хитрик був суддею. Пояснювали це тим, що згідно Закону України «Про судоустрій і статус суддів» Хитрик був недоторканим, а отже протокол нібито незаконний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА Показати IP 30 Червня 2018 18:17
Молода, а вже св***лота.
11 Показати IP 30 Червня 2018 19:15
Хто про таке чув в Європі ?вбив людину і недоторканий ?
Наталі Показати IP 6 Липня 2018 10:11
Звільнити то звільнили, але на наступний день прийняли на роботу - помічника судді в тому ж Рожищенському районному суді . Тож, як кажуть: рука руку миє. Отже, голова суду не дав своєму колезі, хоч і колишньому, - з голоду померти. Тепер як у фільмі "Просто Марія". Був суддя Хитрик Руслан Іванович, а став просто Руслан.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus