USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скандальному луцькому підприємцю не поновили договір оренди

30 Травня 2018 12:19
Луцькому спортивному клубу на проспекті Молоді, 10 у Луцьку, власником якого є скандальна підприємець Алла Мальцева, не поновили договір оренди землі.

Про це йшлося 30 травня під час засідання 42-ї сесії Луцької міської ради.

Так, на розгляд сесії був винесений проект рішення щодо поновлення договору оренди земельної ділянки на проспекті Молоді, 10 фізичній особі-підприємцю Аллі Мальцевій строком на 10 років з дати закінчення договору оренди землі для будівництва (реконструкції) та обслуговування спортивного клубу для школярів та студентів. Площа ділянки становить 0,1000 га.

Однак, депутати не підтримали поновлення договору оренди землі.

Як пояснив депутат Петро Бойко, ця земельна ділянка знаходиться всередині будинку, який розташований буквою «Е».

«Земельна ділянка в оренді під майном. Там немає ніякого будівництва, адже ділянка там захаращена. Люди просили не продовжувати договір оренди землі, адже вони хочуть там влаштувати дитячий майданчик», - наголосив Петро Бойко.

Нагадаємо, спеціальна комісія Луцької міської ради вирішила призупинити будівництво об’єкту по проспекту Молоді, на яке не бачила належних документів. Як розповідав під час виїзного засідання спеціальної комісії Луцькради щодо інспекції незаконних будівництв голова ОСББ «Вікторія-Луцьк-1» Петро Бойко, будує тут приватний підприємець Алла Мальцева, і вона зайняла частину дитячого майданчика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus