USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» хоче переграти матч з «Металістом»

8 Грудня 2014 21:10
Футбольний клуб "Волинь" подав протест на поведінку офіційних осіб матчу 10 туру чемпіонату України з футболу "Волинь" - "Металіст", яка призвела до спотворення спортивного результату.

Про це повідомляється на офіційному сайті ФК "Волинь".

"Клуб вважає, що систематичні необґрунтовані та упереджені дії офіційних осіб по відношенню до гравців ФК "Волинь" впродовж матчу унеможливили досягнення справедливого спортивного результату. Масштаб та характер таких дій офіційних осіб, свідчить про їх свідомий намір та заздалегідь сплановану спрямованість проти ФК "Волинь", - йдеться у повідомленні.

"Своїми несправедливими та непослідовними рішеннями офіційні особи матчу спровокували вболівальників та призвели до спотворення спортивного результату зафіксованого на момент припинення матчу", - зазначено на сайті клубу.

У той же час, "Волинь" не схвалює та не підтримує деструктивні дії вболівальників. Але, у клубі розуміють, що виплеск емоцій спричинила відверта несправедливість, яка мала місце на футбольному полі.

Керуючись принципами чесної гри та чесного суперництва, хрестоносці просять організувати перегравання матчу 10 туру чемпіонату України по футболу між основними складами ФК "Волинь" та ФК "Металіст" з призначенням на цей матч нових офіційних осіб, а саме: арбітра, асистентів арбітра, резервного арбітра, делегата та інспектора матчу.

Клуб готовий взяти на себе витрати пов’язані із організацією перегравання вищезгаданого матчу.

Разом із протестом футбольний клуб надіслав до Прем`єр-ліги диск із записом епізодів помилок арбітра Кутакова Дмитра. Окрім того, найближчими днями "Волинь" спрямує відповідні звернення до кількох інших органів ФФУ.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що поєдинок 10-го туру між "Волинню" та "Металістом"перервали на 88 хвилині після того, як вболівальники вибігли на поле стадіону "Авангард". Фанати луцької "Волині" ледь не вчинили самосуд над головним арбітром матчу 10-го туру чемпіонату України проти "Металіста" Дмитром Кутаковим.

Фанатів заспокоювали і футболісти, і стюарди. У підсумку останні хвилини матчу не дограли, завершивши гру з рахунком 2:1 на користь "Металіста". З цього приводу "Волинь" вимагає дискваліфікації арбітра Кутакова та перегравання матчу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
fanat Показати IP 9 Грудня 2014 09:09
Спочатку прочитайте регламент змагань і навіть подивіться на європейські аналоги у яких випадках переграються матчи, а потім піднімайте галас! Клоуни!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus