USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Український політик, який через «Ягодин» виїхав у Польщу, прикинувся біженцем

23 Червня 2022 14:12
Євген Червоненко, який уже під час війни відзначився скандалом у тилу, виїхав до Польщі.

Про це повідомив у Telegram активіст Сергій Стерненко.

За словами Стерненка, Червоненко на червоному Audi виїхав з України через прикордонний пункт «Ягодин». Політику 62 роки, тож на нього не розповсюджується заборона виїзду з України для чоловіків під час воєнного стану.

У Польщі Червоненко був помічений у пункті для українських біженців, де отримав безкоштовний стартовий пакет місцевого мобільного оператора.

Сергій Стерненко оприлюднив фотографії Червоненка, зроблені на польській території, зокрема, біля пункту видачі стартових пакетів.
Нагадаємо, що у квітні Євген Червоненко був помічений у Івано-Франківській області, де влаштував скандал на автозаправці у курортному місті Яремче.

За інформацією Сергія Стерненка, Червоненко вимагав заправити його автомобіль до повного баку, оперуючи якимось документом від Збройних сил України.

А у червні в Києві скандальний політик, якого пов’язують дружбою із кумом Путіна Віктором Медведчуком, розгулював по крамниці у футболці ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Vira Vira Показати IP 23 Червня 2022 15:02
Дешевий н ..н! А чому випустили цього *біженця*!
Сергій Показати IP 23 Червня 2022 15:41
Бідолага
волинянин Показати IP 24 Червня 2022 11:55
він не був політиком це просто Чмо і ганьба тим хто його вибрав
Вадим Показати IP 25 Червня 2022 14:29
Хай та курва'яга їде і більше не приїжджає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus