USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Скарги лучан – недостатній привід для закриття «нічних» магазинів

27 Січня 2015 11:16
Луцькі кіоски та магазини не закриватимуть лише через скарги населення.

У рішенні виконкому про правила додержання тиші на території Луцька, що діє з минулого року, внесли певні зміни. Зокрема, виключили пункти, де йдеться про закриття об’єкта господарської діяльності винятково через скарги населення.

Про це під час круглого столу щодо обговорення регуляторного акта - проекту рішення Луцької міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.08 №33/5 «Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Луцька» сьогодні, 27 січня, повідомила заступник начальника управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міськради Наталія Рибай.

З її слів, багато скарг від лучан на роботу «нічних» магазинів та кіосків є необґрунтованими. Саме тому відповідні служби не можуть відмовляти суб’єктам господарської діяльності, керуючись лише скаргами містян.

Однак, у випадку, якщо зафіксують більше одного випадку продажу алкогольних напоїв, у тому числі й пива, на території міста, відповідні служби матимуть право скоротити режим роботи суб’єкта господарювання.

У ЛУЦЬКУ ПОЗАКРИВАЛИ ЧАСТИНУ ПУНКТІВ ПРОДАЖУ «НІЧНОГО АЛКОГОЛЮ»

До прикладу, на суб’єкт, якому свого часу встановили цілодобовий режим роботи, неодноразово скаржились громадяни. Порушення зафіксували. Опісля спірне питання розглядає координаційна рада, яка вивчає причини що і як сталося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
балакун Показати IP 27 Січня 2015 11:31
Міськрада в долі.
аяяй Показати IP 27 Січня 2015 12:03
цілком справедливе рішення міськради про виключення цього пункту
Анонім Показати IP 27 Січня 2015 12:39
а де ті ,що "активісти"?
Оля Показати IP 27 Січня 2015 13:05
Ви дочекаєтесь,коли люди самі такі алкашні кіоски позносять.Там інтереси бізнесу, а на людей,вам начхать на людей, що одні спиваються одні, а інші страдають від цього,що алкаші носять цілу ніч горілку і там пють
Сусідка Показати IP 27 Січня 2015 13:20
Чому ж міські депутати не проголосували за повернення спиртзаводу з Броварів у Луцьк? Він приносив найбільший прибуток у місто. Хто за це відповість?
зірочка Показати IP 28 Січня 2015 08:43
ця стаття вже нікому не цікава! кожен лучанин вже знає де він може купити все що він захоче в любий час суток. а те що ви "олені" зробили з нічної торгівлі "подпольний бізнес" це ваші проблеми. якщо вам не потрібні податки то так і буде.))))) удачі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus