USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку позакривали частину пунктів продажу «нічного алкоголю»

22 Січня 2015 16:16
У Луцьку зменшився рівень продажу алкоголю у нічний час.

Про це під час під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва сьогодні, 22 січня, розповів начальник управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради Олександр Козлюк. Так, з його слів, за останнє півріччя минулого року кількість магазинів, що торгують алкогольними напоями у заборонений час – з 22 по 8 годину ранку, суттєво зменшилась.

Як пояснив Олександр Козлюк, у період з 1 червня по 31 грудня провели 43 рейди на 974 точки продажу, під час яких оформили 78 протоколів про адміністративне правопорушення. Він зауважив, що нині продають алкоголь уночі лише 8% від загальної кількості магазинів обласного центру. Окрім того, із сотні перевірених під час рейдів об’єктів лише на двох складали відповідний протокол.

Однак, на думку начальника управління розвитку підприємництва та реклами, через те, що штрафи за порушення занадто мізерні, продавці та власники торгових точок не надто бояться порушувати закон. Саме тому він запропонував обранцям громади ініціювати звернення до Верховної Ради України, аби зробити покарання за «алкогольні» порушення більш суворими.

Члени комісії таку ініціативу підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 22 Січня 2015 16:34
*** периключелись на спиртне а те що бази на гряді в вшацьку розбирають івивозять то вже ниактуально і де приславутий правий сектор і самомо оборона в ж*пі ***
Анонім Показати IP 22 Січня 2015 20:09
давно пора позакривати ті притони. за допомогою горілки знищують українську націю.
Анонім Показати IP 22 Січня 2015 20:10
а кому немає чим зайнятись серед ночі і шукають розваг - ласкаво просимо до воєнкомату.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus