USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Скаржилися на салат з майонезом і оселедець: 6 людей, які отруїлися в Ківерцях, досі в лікарні

7 Серпня 2019 11:26
В інфекційному відділенні Ківерцівської центральної районної лікарні перебуває 6 пацієнтів, яких госпіталізували з отруєнням середньої тяжкості після поминального обіду. Нині хворі одужують.

Про це 12 каналу повідомила в.о.завідувача інфекційним відділенням Ківерцівської ЦРЛ Наталія Кришук.

Нагадаємо, на поминальному обіді в кафе торгового центру «Україна» у місті Ківерці отруїлись люди.

«До нашого відділення доправили шестеро осіб, які скаржилися на високу температуру – понад 39 градусів, біль в області живота, часте блювання та пронос, безсилля. Нині вони одужують, готуються до повторних обстежень, а потому – на виписку», – розповіла Наталія Кришук.

Поки не відомо, яка саме страва спричинила отруєння, але всі хворі нарікали на салат із курки з майонезом та оселедець.

Більше ніхто з 35 осіб, для яких замовляли поминальний обід у кафе торгового центру «Україна», до медиків зі скаргами на самопочуття не звертався.

Фахівці із санепідстанції, запевняє Наталія Кришук, взяли в кафе всі необхідні проби та змиви, але результатів досліджень поки не оприлюднювали.

Також вона додала, що, зі слів працівників кафе, всі продукти, з яких готували страви, були свіжими і не викликали жодних підозр щодо їхньої якості та безпечності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Європеєць Показати IP 9 Серпня 2019 15:48
Скаржилися і їли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus