USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У луцькому кафе 7 людей захворіли на сальмонельоз

24 Серпня 2018 11:45
Спалах гострого інфекційного захворювання з підозрою на сальмонельоз зафіксували у сімох людей після відпочинку у луцькому кафе.

Усі вони відпочивали в кафе «Фора», повідомляють у Волинському лабораторному центрі МОЗ України.

Шестеро хворих проходять лікування в інфекційному відділенні. Медики характеризують перебіг хвороби середньою формою важкості.

У двох перших людей, що були госпіталізовані з гострою кишковою інфекцією, хвороба сальмонельоз бактеріологічно підтверджена.

В даний час спеціалісти відповідних служб обласного рівня розпочали та проводять епідеміологічне розслідування, до якого також залучили Держпродспоживслужбу обласного центру.

Нагадаємо, раніше після святкування весілля, яке відбулося 5 серпня у готельно-ресторанному комплексі «Садиба на Джерелах» Ківерцівського району, 15 людей звернулися до медиків зі скаргами на отруєння. Згодом стало відомо, що ймовірною причиною захворювань послужили продукти харчування, зокрема салати заправлені соусом – майонезом.

Це вже не перший випадок отруєння людей на весіллі у цьому ресторані. Так, 28 липня близько 30 запрошених на святкування людей отримали різного ступеня отруєння. Частину з них госпіталізували в інфекційну лікарню в Луцьку. У кількох із весілян уже офіційно підтвердили діагноз – сальмонельоз. Серед гостей, які отруїлися, – сім громадян Швеції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
СБУ Показати IP 24 Серпня 2018 12:01
Де адреса закладу?Де дата інциденту?Чому на фото ще сніг?Ви професійні журналісти,чи так собі?Формуйте професійно зібрану інформацію!!!!!!!!!!!!!!!
ВОВК до СБУ Показати IP 24 Серпня 2018 14:19
Кафе Фора знаходиться на вулиці Дубнівська 40 ( у тролейбуса №5 там кінцева) невже не вмієте ГУГЛОМ користуватись якщо не знаєте ???. На рахунок Вашого другого запитання то невже тяжко "доперти" що у журналістів не було свіжого фото, а їхати туди і фотографувати їм лінь, головне чим скоріше інформацію подати щоб ніхто не випередив. p.s. Живу в тому районі це кафе дійсно відстій, кухня там така що плакати хочеться, повари до речі не закінчували ніяких кулінарних закладів.
санітар Показати IP 24 Серпня 2018 19:08
Там один бруд. Там мішковиною протирають столи і нею ж миють підлогу. Там пяна власниця, яка давно втратила контроль не лише за цією брудною лачугою, а й за собою. Хіба сільський немитий нужник можна вважати за кафе?
Лучанка Показати IP 25 Серпня 2018 04:11
Я так розумію, що коментарі від кафе- конкурента, яке знаходиться в тому районі? Ну просто дуже примітивно :)
Аня до Лучанка Показати IP 29 Серпня 2018 09:05
Я не здивуюсь, якщо і ці проблеми у "Фори" виникли через "добросовісних" конкурентів! "Фора" - гарне, затишне кафе. Кухня смачна, обслуговування на рівні, приємні ціни. Господарі - привітні люди. А хто там бачив хазяйку-алкоголічку хай для початку сам протрезвіє!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus