USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скейт-парк для екстремалів спорудили у Луцьку

24 Серпня 2015 09:00
Сучасний скейт-парк для занять екстремальними видами спорту з’явився у Луцьку у рамках міського соціального проекту Сіті-парк. Автор і спонсор ідеї – луцький бізнесмен Андрій Покровський. Проект реалізується в прибережній зоні річки Сапалаївка.

Урочисте відкриття майданчика для скейтерів відбулося 22 серпня на березі річки Сапалаївка в рекреаційній зоні Сіті-парку. В скейт-парку встановили спеціальні фігури для виконання трюків. Вхід на майданчик вільний, і він буде відкритий з 9 до 21 години.
Поруч з скейт-парком – облаштований дитячий ігровий майданчик та встановлені столики для гри в шахи.
Як зізнався бізнесмен Андрій Покровський, ще в дитинстві його батьки навчили простій істині: «Твій дім – не лише квартира чи будинок, в якому ти живеш. Дім - це твоє місто, твоя країна». Тому він не шкодує зусиль, аби його дім ставав кращим.
Бізнесмен Андрій Покровський з донькою
Бізнесмен Андрій Покровський з донькою
«Подорожуючи різними країнами, я намагався все краще привезти додому. Так і з’явилася ідея такого комплексу. Переймаючи досвід облаштування рекреаційних зон інших країн, я завжди прагнув, щоб і у нас люди з різним соціальним статусом, різного віку могли проводити в такому місці час з задоволенням. А ваш внесок: розуміння, що це - ваш дім, тож бережіть його», - зауважив він.
Лучанка Ольга Волошина пригадала, якою була ця територія лише декілька років тому: з чагарниками, зламаним містком і без нормальних східців. Зараз цю ділянку не впізнати, сюди приїздять молодята, щоб сфотографуватися, на майданчиках постійно бавляться діти.
Підрядник проекту – підприємство «Майтім», директор якого Володимир Сурмик побажав лучанам насолоджуватися відпочинком в Сіті-парку.

За виконану роботу, вкладені кошти й зусилля, подякували Андрієві Покровському й представники міської влади.

Зрештою, облаштування рекреаційної зони не завершилося. У планах бізнесмена - будівництво тенісних кортів, майданчиків зі столами для пінг-понгу, баскетбольних майданчиків, прогулянкових зон та зон для ролерів. Крім того, пообіцяв він, в цій зоні побільшає зелених насаджень, з’являться скульптури і сучасні архітектурні композиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
санітар Показати IP 24 Серпня 2015 09:10
І зразу травм пункт відкрили?
скокун до санітар Показати IP 24 Серпня 2015 10:31
вражає паркан біля "траплінів", техніка безпеки тихенько плаче в самому забитому куточку.
Скейтер Показати IP 24 Серпня 2015 10:12
І на гойдалці можна голову розбити, а на скейт парк потрібно ходити в захисному спорядженні!
СССР Показати IP 24 Серпня 2015 12:04
Покровський -молодець
Цинічний чувак Показати IP 24 Серпня 2015 13:02
Нормальний там забор і ніхто ще не двинувся в нього + це екстремальний парк і туди ходять люди, що усвідомлюють ризики.
К Показати IP 25 Серпня 2015 00:23
Побільше таких молодих людей,які б любили своє місто і робили для його розбудови. А то все скиглимо і ганимо, все не так. то покажи як.
Uma Показати IP 9 Грудня 2015 22:50
Чого не має інформації про новий пам'ятник Кузьмі Скрябіну?! 13-го нове відкриття, а ше досі тишина...Скульптуреса, Ірина Дацюк, дала слово що зробить його, і ніякої інформації по цьому не має! Якщо пообіцяла, треба дотримувати слово!!!!
Евген Показати IP 10 Січня 2017 22:25
Гарний парк, не дуже цікавий, але якісний. Шкода що ролери які побудували парк, роблять скейт парки для скейтерів та велосипедистів. По більше б скейт парків від таких хлопців як Київрампбуд, от вони реально круті скейтери.
Віктор Показати IP 16 Січня 2017 09:27
Будуйте більше скейт парків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus