USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

Східний «фронт»: міліція провела антитерористичну акцію

8 Квітня 2014 09:28
В результаті проведення антитерористичної операції в Харкові сьогодні зранку затримали більше 70 сепаратистів.

Про це пише Еспресо.TV.

Як зазначили в міліції, спецоперація МВС у Харкові проводилася без застосування вогнепальної зброї.

Будівлю ОДА, яку підпалювали вночі, звільнили.

Затриманих доправляють до Полтави та Києва.

У антитерористичній операції брали участь, зокрема, бійці окремого полку спеціального призначення «Ягуар» Внутрішніх військ МВС України, який прибув зі свого постійного місця дислокації (Калинівка, Вінницька область).

До наведення порядку у Харкові залучений також особовий склад та підрозділи спецпризначення МВС з інших областей країни.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що у МВС достатньо сил і засобів, щоб навести лад і підтримувати порядок у всіх східних областях України, де зафіксовано насильницькі сепаратистські прояви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Артем Показати IP 8 Квітня 2014 09:45
Ничего,Аваков увидишь, что дальше будет.Земля круглая и ты когда-то за это ответишь...Янукович тоже с этого начинал и где он сейчас?И Сашу Белого тебе еще припомнят.Уже скоро...
ось так до Артем Показати IP 8 Квітня 2014 09:51
Майданівці коли штурмували ОДА, то не вимагали ніяких референдумів і приєднань до ПОЛЬЩІ чи расєї. У расєї, куди так "прагнуть" східнякі, сепаратистів під час штурмів зазвичай вбивали, бо інших на них методів впливу вони не знаходили.
Артем до ось так Показати IP 8 Квітня 2014 10:13
Ты съезди сейчас на восток Украины.Каждого кто против новой власти сейчас обвиняют в сепаратизме и измене родине.И не все там бегают с российскими флагами как тут нам продажные сми показывают ,большинство выступает за единую Украину но с русским языком как вторым национальным и более широкими полномочиями регионов.Они выступают за выборность(а не назначение из Киева) губернаторов,хотят,что б больше заработанных средств оставалось регионам,а не шло в Киев и там кучка олигархов их дерибанила.
Свободу не спинити Показати IP 8 Квітня 2014 10:38
Свободу не спинити
коба Показати IP 8 Квітня 2014 10:38
до артема. заговорив. чому раніше не скакав на свого даунбасовця? де раніше був? дивись, щоб тим другим "язиком" не подавився - проблему, блін, знайшли. захотів більше заробляти - паши, донецьк - дотаційний регіон і нафік твоє кому вугілля здалося. для полномочій треба клепку мати, якщо думаєш, що твій яник всіх данєцкіх і єнакіївськиї тикав по всій україні, то вони такі розумні? опустись. і сиди в своїй недорозваленій халупі. треба вирости з тої нори, глянути на світ, а тоді якісь речі молоти, ато "более широкими полномочиями регионов, выборность(а не назначение из Киева) губернаторов". був губернією, нею і залишисся.
Яна до коба Показати IP 8 Квітня 2014 10:52
Ну ти й д....л!Донецьк дотаційний город???Подивись дані нашої держави.І подивись про Волинь,ось вона дійсьно дотаційна.Саме для таких дурнів як ти наші лікарі і діагноз придумали - МАЙДАУН! Майдауни збираються в великі стада і мігрують по Україні як парнокопитні знищуючі усе на свому шляху.Майдауни зустрічаються в основному на Західній та в деяких регіонах Центральної України.І діагноз цей нажаль не лікується, бо якщо Бог розуму не дав,то і ніде не купиш!!!:)
Стас Показати IP 8 Квітня 2014 15:53
Треба звільняти адмін. будівлі не дивлячись ні на що, не вестись на жодні провокації, поводитися з ними адекватно тому, як вони себе вели. Треба нахабно викинути всіх сепаратистів з будівель. Вони слів не розуміють, а будь-які спроби по-доброму з ними поговорити вони сприймають за слабкість. Тому треба про увірватися спецназу в будівлі і як танки йди до кінцевої мети, мордою до підлоги кладучи всіх сепаратистів, потім як мішок з непотрібом винести з будівель.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus