USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Скількох волинян оштрафували через відсутність маски

1 Лютого 2021 07:40
Правоохоронці оштрафували на Волині понад 2300 людей за порушення маскового режиму.

Про це в програмі "Позиція" розповів начальник відділу управління превентивної діяльності ГУНП у Волинській області Валерій Чоботан, пише Буг.

Йдеться про період з початку листопада, коли стали чинними зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Розмір штрафу коливався від 170 до 225 гривень.

Штрафують і за неналежне носіння маски, зокрема, якщо та на підборідді або під носом.

«Такого, щоб у під’їзді штрафували, то не було. А на вулицях, у магазинах – так. В більшості випадків йдеться про 170 гривень штрафу», – зазначив Валерій Чоботан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Авжеж Показати IP 1 Лютого 2021 08:13
"А на вулицях, у магазинах – так." - На вулицях? Взагалі через те що в нас не введений надзвичайний стан штрафи за носіння маски є незаконними (пряме порушення Конституції), так ще й на вулиці штрафували де навіть існуючими незаконними актами це не передбачено. І саме цих людей називають правоохоронцями?
олександр Показати IP 1 Лютого 2021 12:48
та то де**** а не правоохоронці а продажні судді їм підгавкують. Приклад зупинили автомобіль за порушення ПДР на водія наділи наручники та привезли в міськвідділ а там оштрафували за відсутність маски в громадському місці, дівчина в 12 ночі стояла на зупинці без маски, людей не було, теж оштрафували це просто ідіотизм. Не сподобалась людина - оштрафували проте самі на робочому місці без масок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus