USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Скільки державі коштує навчання одного нового патрульного

31 Липня 2015 18:14
Скільки коштів державного бюджету йде на навчання співробітників патрульної поліції - про це та інше розповів Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, - інформують наші столичні колеги з видання «Преса України».

У п’ятницю, 31 липня, Арсен Аваков перебуває з робочим візитом у Харкові. Там глава МВС разом із прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком цікавляться підготовкою співробітників харківської патрульної поліції.

«Навчання та підготовка одного нового поліцейського коштує 128 тисяч гривен», - розповів Аваков.

З його слів, з цієї суми майже 90 відсотків – кошти з держбюджету. Решта – гроші партнерів з ЄС, Америки та Японії.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, презентація нової поліції у Луцькувідбулась 28 липня на Замковій площі. Презентація відбулась за участю міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, першого заступника міністра внутрішніх справ України Еки Згуладзе та голови Департаменту патрульної поліції Києва МВС України Олександра Фацевича.

Набір до нової поліції у Луцьку стартує 3 серпня і триватиме до 18 числа місяця. Нова поліція приступає до виконання обов’язків у Луцьку в листопаді цього року.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
цікаво... Показати IP 31 Липня 2015 18:38
"Навчання та підготовка одного нового поліцейського коштує 128 тисяч гривен" - сказава Аваков. Нові поліцейські підготовку проходять три місяці, шляхом нескладних підрахунків можна визначити, що щоденно на одного кандидата в поліцію витрачається більше 1400 грн., і за все це платять платники податків, тобто ми. Може б детальніше пояснили в МВС на що саме виділяються такі великі гроші?
Анонім Показати IP 31 Липня 2015 19:15
зараз звільнили 12 поліцейських , тобто 1,5 мільйона гривень викинула держава на смітник, так розкошувати під час війни - аморально. Доречі просто цікаво, з патрульних поліцейських будуть теж добровільно примусово стягувати як з кодного рядового міліціонера по 100грн щомісяця типу на АТО( а можливо для голодаючих дітей Африки - невідомо, оскільки ніякого обліку, ніяких розписок, ніяких квитанцій не дають), якщо по справедливості то пан аваков з патрульних повинен брати як мінімум гривень 400 типу на АТО. Доречі з часів кучми міліціонери при отриманні зарплат ніяких відомостей не бачать і ніде не розписуються - ось така вона суть нашої ментовської мафії, але для авакова це дрібниці і він не бачить необхідності наводити порядок там, де це конче потрібно
Оглядач Показати IP 31 Липня 2015 19:21
За неповний місяць у Києві звільнено з роботи 12 поліцейських... (http://ua.racurs.ua/news/54616-u-kyievi-buly-zvilneni-12-policeyskyh). Тобто, іншими словами, на вітер викинуто: 12 х 128 тисяч грн. = 1 млн. 536 тис. грн. - грошей платників податків. З такими реформами народ довго не протягне...
вундер до цікаво... Показати IP 31 Липня 2015 20:11
28 тисяч виділяється на житло , їжу , гантелі ,заробітну плату викладачам , і точно знаю , що 100 000 виділено на імплантування чіпа в кожного полісмена , щоб він не брав хабарі , не байдикував на роботі не вживав алкоголю і цигарок ,не зраджував дружині виконував всі накази та був вірним ідеалам гордих єврейських та грузинських народів .
Волинь Показати IP 31 Липня 2015 20:52
Жидомасонська банда за 25 років вкрала в українського народу понад 999 мільярдів доларів, а ви тут переймаєтеся, чи дороге навчання поліцейських. На фоні цих втрат- безкоштовне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus