USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Скільки громада на Волині витратить на прибирання снігу і ліквідацію сміттєзвалищ

24 Січня 2024 08:42
Відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради оголосив два тендери: на послуги з благоустрою (ліквідація стихійних сміттєзвалищ на території Маневицької селищної ради) та на послуги з прибирання снігу вулично-шляхових мереж населених пунктів Маневицької селищної ради.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua до 26-27 січня.

Очікувана вартість послуг з прибирання снігу – 415 920 гривень, а послуг з ліквідації стихійних сміттєзвалищ – 100 000 гривень.

Як вказано в тендерній документації, послуги з прибирання снігу вулично-шляхових мереж населених пунктів Маневицької селищної ради передбачатимуть послуги з очистки вулиць від снігу, послуги з прибирання снігу, послуги з очистки тротуарів від снігу та посипання протиожеледними матеріалами вулиць.

Ці послуги на території громади мають надавати до 31 грудня 2024 грудня.

Своєю чергою, послуги з благоустрою включатимуть 70 годин роботи ескаватора-навантажувача з грейдерним ковшом і 12 годин роботи вантажного автомобіля (самоскиду) вантажопідйомністю не менше як 10 тонн.

Ці послуги теж надаватимуть у громаді до 31 грудня 2024 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus