USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Скільки в Луцьку витратять на прибирання снігу: пояснення міськради

6 Січня 2021 16:06
Вчора в Луцьку окремі інтернет-видання поширили інформацію, що у Луцьку на прибирання снігу витратять 3,5 мільйона гривень. Однак, ця інформація не зовсім відповідає дійсності.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради 29 грудня 2020 року у системі ProZorro оголосив відкриті торги на послугу з прибирання та очищення вулиць міста від снігу з посипанням протиожеледними сумішами. Переможець торгів надаватиме цю послугу увесь 2021 рік. Очікувана вартість робіт становить 3,5 мільйона гривень. Однак, це не остаточна сума, адже переможцем виступить той, хто запропонує найнижчу ціну і, відповідно, сума внаслідок проведення торгів може знизитися.

Разом з тим, оплата за надані послуги проводитиметься виключно згідно з актами виконаних робіт та залежатиме від кількості опадів у вигляді снігу та кількості днів, у які буде ожеледиця.

Невикористані кошти, що передбачені на вищевказану послугу, будуть повернуті у бюджет міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
777 Показати IP 6 Січня 2021 22:25
А кто то видел снег в луцке? Где можно глянуть?
дворнік до 777 Показати IP 7 Січня 2021 09:38
Сніг так швидко прибирають, люди побачити його не встигають. Європа
Анонім Показати IP 7 Січня 2021 00:15
Тоесть "повернуть у бюджет міста"? Эти деньги при нашей погоде вообще не должны этот бюджет покидать. Лучше доделайте тротуары на Молоди - Видродження. Уважаемый мэр, пожалуйста, обратите внимание на эту ситуацию. У Вас большой кредит доверия среди жителей Луцка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus