USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Скільки лучани платитимуть за землю наступного року

24 Червня 2015 14:11
Луцькі депутати затвердили положення про плату за землю в Луцьку, згідно з яким встановлені ставки податку на землю, які діятимуть з 2016 року.

Відповідне рішення ухвалили депутати під час 75 чергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 24 червня.

Нагадаємо, в Луцьку розробили положення про плату за землю.

Детально про всі ставки можна прочитати в матеріалі Інформаційного агентства Волинські Новини «ПОДАТОК НА ЗЕМЛЮ В ЛУЦЬКУ: ПІЛЬГИ, СТАВКИ, ВІДСОТКИ».

Зауважимо, напередодні розгляду питання, депутати Євгеній Ткачук та Юрій Корольчук заявили по конфлікт інтересів, як це вимагає чинне антикорупційне законодавство. Власне, ці депутати активно долучалися до обговорення проекту рішення ще під час регуляторної процедури. Тоді з-поміж інших змін, зменшилися податкові ставки і для підприємств автомобільного бізнесу, представниками якого вони є.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКІ ДЕПУТАТИ ДОМОВИЛИСЯ ПРО НИЖЧІ ПОДАТКИ ДЛЯ СВОГО БІЗНЕСУ

Депутат міськради, голова депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов додав, що ці депутати мали б утриматися від голосування за згадане рішення, якщо кількість присутніх депутатів дозволяє прийняти рішення без них.

Однак, Євгеній Ткачук переконував, що представник прокуратури міста роз’яснив це положення закону інакше: мовляв, це питання стосується не лише окремих інтересів, а й усієї громади, тому голосувати він з колегою може й повинен.

Потому депутати вирішили внести декілька змін: зменшити ставку для підприємств промисловості, транспорту і з в’язку з 1,5% до 0,5%, а виробникам лікеро-горілчаним виробів підвищити ставку з 5 до 8%. Однак зміни не були підтримані.

Відтак, депутати прийняли проект рішення, який і обговорювали депутати під час комісій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus