USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

Скільки луцький ЦНАП оформив паспортів за рік

18 Січня 2023 10:31
Протягом минулого року Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку переказав до міського бюджету 27 млн грн.

Про це йшлося 18 січня під час засідання виконкому Луцької міської ради.

Як розповіла директорка департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як, повномаcштабна війна вплинула на усі сфери життя, зокрема на надання адміністративних послуг.

«Після поступового відновлення роботи державних реєстрів адміністратори та державні реєстратори почали активно впроваджувати в своїй роботі сучасні онлайн-форми надання адмінпослуг. Загальна кількість послуг, що надаються у ЦНАП, становить 528. А кількість наданих послуг станом на 1 січня 2023 року становить 120 210», – повідомила Лариса Карп’як.

Вона додала, що до міського бюджету за надання адміністративних послуг надійшло понад 27 млн грн (сплата адміністративного збору). Відзначимо, що лише 16% від загальної чисельності всіх послуг є платними.

Директорка ЦНАПу також інформувала, що протягом минулого року відділ оформлення біометричних документів департаменту надав 6322 послуги щодо оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та 13 719 послуг з оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Таку ж кількість документів було видано протягом року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus