USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скільки на Волині коштуватиме пробне ЗНО

25 Січня 2019 10:40
Ціна за одне пробне тестування становитиме 138 гривень. На Волині пробне ЗНО пройде 16 та 23 березня.

Про це йшлося 25 січня під час прес-конференції у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти.

Реєстрація на пробне ЗНО триватиме до 31 січня. Це є добровільним тестуванням для осіб, які мають намір спробувати свої сили напередодні складання основної сесії та побачити процедуру ЗНО.

Зокрема, 13 березня пробне ЗНО відбудеться у Луцьку, Володимирі-Волинському, Ковелі, Нововолинську,Горохові, Іваничах, Камені-Каширському, Ківерцях, Локачах, Любешеві, Любомлі, Маневичах, Ратному, Рожищах, Старій Вижівці, Турійську та Світязі. Цього дня здаватимуть українську мову та літературу

Щодо інших предметів, то тестування відбудеться 23 березня та пройде у Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Камені-Каширському, Маневичах. Варто зазначити, що тестування з інозмених мов вдбудеться лише в Луцьку та Ковелі, де є необхідне обладнання для його проведення.

«Реєстрація триватиме онлайн через сайт Львівського РЦОЯО. Вже є шість тисяч учасників та подано понад 10 тисяч заявок тестувань. Фактом реєстрації є оплата послуги, після цього потрібно чекати, поки на інформаційній сторінці з’явиться статус оплачено», – розповідає директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

З її слів, свої результати пробного ЗНО можна буде порівняти з загальним українським рейтингом. Вона наголошує, що пробне ЗНО – це шанс потрапити в ті умови, які будуть на основній сесії. Зокрема, існує така проблема, коли з тестового зошита абітурієнт не встигає перенести результати в зошит для здачі, тому вони матимуть шанс потренуватися та в майбутньому розрахувати свій час на основній сесії.

Як розповідає завідувач центру ЗНО та МД Волинського ІППО Алла Корнейко, більшість реєструється на два предмети. Тобто зараз учасники розуміють, що побачити процедуру – це ще не все, адже на іншому предметі можна буде ознайомитися з завданнями, які будуть подібними до завдань на основній сесії. З її слів, цього року участь в пробному ЗНО також бере чимала кількість десятикласників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus