USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Сьогодні в Україні стартує реєстрація на пробне ЗНО

8 Січня 2019 07:40
В Україні з вівторка, 8 січня, розпочинається реєстрація на пробне зовнішнє незалежне тестування. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Відзначається, що зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна з 8 до 31 січня 2019 року на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

У день проведення пробного тестування кожен учасник матиме можливість скласти тест із одного навчального предмета: 16 березня - з української мови та літератури, а 23 березня - з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Всі, хто вирішив взяти участь у пробному ЗНО, зможуть ознайомитися з процедурою проведення тестування, виконати пробний тест, попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, навчитись ефективно розподіляти час на виконання тесту, отримати правильні відповіді, оцінити власну ступінь готовності до проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Участь у пробному ЗНО є платною послугою. Вартість тестування визначає регіональний центр оцінювання якості освіти. Волиняни, зокрема, зможуть пройти пробне тестування за 138 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хохо Показати IP 8 Січня 2019 07:47
ви тестуйте вчителів, рівень викладання гими та умови в яких діти вчаться, спрямуйье сюди увагу а не робіть пепешкоди для вступу у виші. з таким підходом всі нормальні діти виїдуть за кордон а лишаться піднімати неньку "бурсаки" Срам!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus