USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Найбільше росіян: скільки нелегальних мігрантів виявили цьогоріч на Волині

21 Серпня 2023 07:45
Цьогоріч на Волині зафіксували понад пів сотні фактів порушень міграційного законодавства України.

Запобігання і протидія нелегальній️️ міграції, а також контроль за додержанням іноземцями правил перебування в Україні, зокрема на території Волині, здійснюється постійно, наголошують в Управлінні Міграційної служби у Волинській області. Працівники служби повсякчас відпрацьовують місця можливого перебування іноземців з неврегульованим статусом.

Протягом 2023 року на території області виявлено 57 порушників законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства, з яких 32 – громадяни Російської Федерації.

️️Також затримано 11 неврегульованих мігрантів з таких країн, як Росія, Білорусь, Вірменія, Туреччина, Таджикистан, Азербайджан.

На всіх порушників міграційного законодавства накладено штрафів на загальну суму 99 331 грн. На сьогоднішній день стягнуто в дохід держави 92 191 грн.

Читати ще: У Луцькому районі спіймали нелегала з Росії

Щодо десяти іноземців ухвалено рішення про примусове повернення до країн походження. Ще стосовно двох іноземців прийнято рішення про примусове видворення з України, останніх поміщено до Волинського ПТПІ з метою забезпечення виконання рішення щодо примусового видворення. 67 іноземцям-порушникам заборонено в’їзд на територію України.

В обласній міграційній службі наголошують, що робота з протидії️ нелегальній міграції триває
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus