USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поліція затримала на Волині двох нелегалів з Росії, їх примусили виїхати геть

31 Травня 2022 14:15
Правоохоронці виявили ще двох громадян росії, які нелегально️ перебували на території Волинської області.

30 травня у результаті співпраці Міграційної служби та Міграційної поліції області у Луцькій громаді виявлено неврегульваного мігранта з росії, чоловіка 1967 р.н. А напередодні, 26 травня, затримано жінку 1980 р.н.

Понад чотири роки іноземці проживали на території України без будь-яких дозвільних документів.

Стосовно обох порушників вжито заходів адміністративного впливу за ст. 203 КУпАП. Іноземців зобов'язали у примусовому порядку залишити територію нашої держави.

Як наголошують у Міграційній службі Волині, перевірки законності перебування на території України іноземців та осіб без громадянства в області тривають у посиленому режимі.

"Якщо вам відомі місця перебування нелегальних️ мігрантів на території Волинської області, повідомляйте нам за телефоном "гарячої лінії" 0332-28-40-76", – закликають правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus