USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Скільки українців уже змінили мобільних операторів зі збереженням номера

4 Травня 2019 20:26
З 1 травня абоненти можуть змінювати мобільного оператора зі збереженням власного номера.

Станом на 12:00 3 травня в Українському державному центрі радіочастот зареєстрували 1130 заявок щодо зміни оператора зі збереженням мобільного номера, повідомляє прес-служба УДЦР.

Таку кількість номерів, зареєстрували у базі даних центру радіочастот з початку цього місяця. Процедура триває три дні. Перші результати можна буде помітити у понеділок, 6 травня.

Станом на 12:00 попереднього дня, зареєстрували 455 заявок.

Послуга зі зміни оператора має назву MNP (Mobile Number Portability – перенесення мобільного номера). Аби налаштувати послугу, користувачеві потрібно зареєструватися, надавши SIM-карту та документи (паспорт, права, податковий номер тощо). Після цього потрібно буде подати заявку оператору. Юридичні особи можуть подавати групові заявки на перенесення номера. Після цього абонент отримує нову SIM-карту зі старим номером.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus