USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Скільки вартуватиме пам’ятник Героям АТО у Луцьку

5 Травня 2016 12:06
По 250 тисяч гривень з міського бюджету Луцька та обласного бюджету Волині планують спрямувати на спорудження пам’ятного знаку захисникам України від російських загарбників.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 5 травня. Депутатам запропонували внести зміни до програми увічнення пам’яті учасників АТО, жертв війни та політичних репресій на 2016-2020 роки.

Як повідомила начальник управління з питань внутрішньої політики ОДА Ольга Чубара, у програмі було заплановане встановлення у 2020 році пам’ятного знаку героям АТО. Пропоновані зміни полягають у тому, що з метою належного відзначення у 2016 році 25-ої річниці проголошення незалежності України, засвідчення поваги до подвигу борців за свободу, незалежність і територіальну цілісність, встановлення пам’ятного знака захисникам України від російських загарбників у Криму та на сході держави хочуть здійснити у 2016 році. Встановлення пам’ятного знаку, на який планують спрямувати 250 тисяч гривень з обласного та 250 тисяч – з міського бюджету Луцька, повинно бути приурочене до Дня незалежності України.

Голова комісії Петро Савчук зауважив, що сума у 500 тисяч гривень свідчить лише по наміри,а не відображає справжнього кошторису пам’ятника. Отже, він пропонував рекомендувати внести зміни до програми, не вказуючи поки суму, яку внесуть з обласного бюджету.

Члени комісії рекомендували підтримати пропоновані зміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus