USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку вирішили спорудити пам’ятник Героям АТО

28 Березня 2016 10:35
Робоча група з питань спорудження у місті пам’ятника Героям АТО, які загинули за незалежність України, запрацює у найближчі дні.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 28 березня.

Як повідомив голова ОДА Володимир Гунчик, минулого тижня відбулося засідання оргкомітету з відзначення 25-ї річниці незалежності України. Він звернувся до Луцького міського голови з проханням розглянути можливість спорудження у Луцьку пам’ятника Героям АТО, які загинули за Україну. Оскільки згода отримана, невдовзі створять робочу групу, яка займатиметься питаннями підготовки спорудження стели.

Голова облдержадміністрації закликав міських голів та очільників районів розпочати роботу над вшануванням пам’яті Героїв АТО через спорудження пам’ятних знаків, пам’ятників, стел на території області. Важливо, щоб ті, хто зараз відстоює незалежність на сході України, знав, що волиняни пам’ятають і передають нащадкам пам'ять про тих, хто боронив і боронить нині незалежність держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ФигВам Показати IP 28 Березня 2016 13:19
Памятники Бандере, памятники т.н. "небесной сотне", памятные знаки и таблички всем погибшим неизвестно за что, теперь еще памятник "героям АТО" - на всех этих придуманных "**роев" денег в бюджете хватает. Пенсионеры умирают без лекарств, родители отказывают себе во всем, только чтобы накормить детей.
Іва до ФигВам Показати IP 28 Березня 2016 15:13
Як я підтримую вище сказане.Це дійсно правда.Для чого ці памятники, цей піар, він не воскресить батькам їх дітей.А ми скоро всі помремо з голоду і холоду.Зупиніть війну,не посилайте хлопців на смерть.Що це дасть?
не лучанин Показати IP 28 Березня 2016 16:20
від того що поставлять пам"ятник.переіменують навіть всі вулиці в луцьку на честь героів- полеглим одинаково.рідним ніщо не може повернути втрату. то можливо треба більше перейматися живими?
лучанка до не лучанин Показати IP 28 Березня 2016 20:35
"Та не однаково мені, як Україну злії люде присплять, лукаві...". В Україні байдужі до її Героїв лише чужинці.
Андрій Показати IP 28 Березня 2016 20:34
Застав дурного Богу молитись,то він лоба розіб"є!!! Цілком підтримую вище написане,Ви шановні для живих все зробили???!!! А завтра пришлють сюди авіацію і зрівняють все з землею,і ОДА також....і кому Ваші таблички потрібні??? Запанує МИР ,запрацює економіка-от тоді ліпіть хоч на лобі собі!!!
Бюрократ Показати IP 28 Березня 2016 20:42
При чому тут робоча група? Є загальноукраїнський порядок спорудження пам"ятників. Якщо нема грошей то не треба починати цю справу. Бандеру ідейні мешканці вже вісім років будують.
Анонім до Бюрократ Показати IP 29 Березня 2016 09:37
За чії гроші буде памьятник? кому і коли здавати гроші?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus