USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скільки витратять на продуктові набори для волинських ізоляторів

11 Січня 2018 17:24
Торги на визначення постачальника наборів готових продуктів для волинських ізоляторів тимчасового утримання проводять через електронну систему «Prozorro».

Замовником виступило Головне управління Нацполіції у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 26 січня, аукціон відбудеться 29 січня.

Планують придбати загалом 20 594 набори готових продуктів. Зокрема, для ізолятора тимчасового тримання № 1 ГУНП у Волинській області (вулиця Грибоєдова, 2, Луцьк) закуповуватимуть 7327 наборів, для ІТТ № 2 (вулиця Незалежності, 119 А, Ковель) – 7529 наборів, для ІТТ № 3 (вулиця Нововолинська, 15, Нововолинськ) - 2869 наборів, для ІТТ № 4 (вулиця Соборна, 6, Володимир-Волинський) - 2869 наборів. Строк поставки товарів визначили до 31 грудня, очікувана вартість – 2,388 мільйона гривень.

У технічній документації передбачено, що учасник торгів повинен надати два зразки триденного меню (заморожені набори та набори у м’якому пакуванні) трьохразового харчування згідно з вимогами норми № 3, затвердженої постановою КМУ від 16.06.1992 № 336 «Про норми харчування осіб, які тримаються в установах виконання покарань, слідчих ізоляторах Державної кримінально-виконавчої служби, ізоляторах тимчасового тримання, приймальниках - розподільниках та інших приймальниках Національної поліції» (зі змінами і доповненнями). На всі запропоновані страви учасник повинен надати висновки санітарно-епідеміологічної експертизи або протоколи досліджень, видані акредитованою лабораторією, а також калькуляційні картки на приготування (з визначенням найменування продуктів та кількості закладки продуктів).

Учасник в складі тендерної пропозиції повинен надати документальне підтвердження наявності морозильних камер. Переможець торгів повинен надати замовнику в користування морозильні камери (-180С) для зберігання готових заморожених продуктових наборів (з розрахунку 1 морозильна камера на 1 місце доставки), мікрохвильові печі для розігріву продуктів харчування (з розрахунку 1 піч на 1 місце доставки) та електричний чайник для приготування чаю (з розрахунку 1 чайник на 1 місце доставки). Продуктові набори повинні бути розфасовані: сніданок, обід, вечеря окремими пакетами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сидорович Вован Показати IP 11 Січня 2018 18:05
І ще по одному вертольоту на кожне місце доставкі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus