USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Склад міськвиконкому Луцька розширили

3 Грудня 2015 13:23
Депутати затвердили кількісний і особовий склад міськвиконкому. Так, найбільший в Україні виконком став ще більшим: замість 19 у виконкомі буде 20 членів.

Таку зміну запропонував Луцький міський голова Микола Романюк під час першої сесії міської ради сьогодні, 3 грудня.

Так, до його складу мали увійти заступники міського голови, після їх затвердження: Тарас Яковлев, Сергій Григоренко, Юрій Вербич, Юрій Моклиця та Богдан Гончарук. Однак за кандидатуру Богдана Гончарука депутати не проголосували. Відтак, він не увійшов до складу виконкому.

Натомість, до виконкому за посадою увійшла секретар міської ради Юлія Вусенко.
Крім того, Луцький міський голова Микола Романюк запропонував до складу виконкому ввести за поданням обласної спілки ветеранів АТО Сергія Денисенка – колишнього військовослужбовця 51 ОМБ.

Сергій Денисенко – лучанин, йому 34 роки, майстер виробництва на підприємстві «Рута», має вищу освіту. Пройшов бойовий шлях: ДАП, Піски, Авдіївка, Дебальцеве, Іловайськ.
Крім того, міський голова запропонував залишити ще одну вакантну посаду у міськвиконкомі, оскільки він на наступну сесію планує вчергове подавати кандидатуру п’ятого заступника, і від цього він відмовлятися не збирається.

Зрештою, депутати проголосували за зміни в кількісному складі. 24 депутати проголосували за те, щоб у виконкомі було 20 членів.

Крім того, ВО «Свовобода» висловила обурення, що «Самопоміч», маючи вже одного представника за посадою (Юлію Вусенко) і 4 представників у міській раді, отримали ще одного представника – Антона Сухомлина. Під впливом таких аргументів депутати підтримали виключення Антона Сухомлина зі складу виконкому.

На його місце ВО «Свобода» пропонує включити представника з журналістського середовища.

Цікаво, що Юлія Вусенко, у відповідь на заяви «Свободи», запропонувала виключити зі складу виконкому і єдиного свободівця Михайло Щура. Та ця пропозиція не набрала достатньої кількості голосів.

Отож, згідно з прийнятим рішенням, у міськвиконкомі Луцька – 20 місць, 2 з яких - поки вакантні.

Кандидатури, які затверджені: перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступники Сергій Григоренко, Юрій Вербич, Юрій Моклиця, секретар міськради Юлія Вусенко, а також Олег Бондарук (заступник голови ГО «Народний контроль»), Роман Бондарук (керівник ради голів ОСББ), Ігор Муковоз (начальник Луцького міського відділу національної поліції), Орест Маховський (виконавчий директор Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк»), Андрій Парфенюк (адвокат, за поданням Радикальної партії), Сергій Романчук (ГО «Волинська асоціація перевізників таксі»), Роман Романюк (за поданням БПП «Солідарність»), Олександр Тиводар (запропонований фракцією УКРОП), Ірина Чебелюк (юрист, запропонована ВО «Батьківщина»), Олександр Шараєв (гендиректор ЛКПФ, кандидатура від Федерації роботодавців Волинської області), Михайло Щур (президент Волинського обласного благодійного фонду Олега Чернецького, кандидатура ВО «Свобода»), Сергій Денисенко (представник спілки ветеранів АТО).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus