USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Запропонували новий склад виконкому Луцької міськради

1 Грудня 2015 11:30
Залишити виконком у кількості 19 осіб (найбільшим серед міст України) пропонують депутатам міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 1 грудня. Як повідомив міський голова Микола Романюк, проект рішення обговорювали з керівниками фракцій.

Пропонується залишити у складі виконкому 19 осіб (таким чином, це найбільший виконком в Україні). У разі затвердження пропонованих заступників міського голови, до складу нового виконкому відповідно до законодавства увійдуть Тарас Яковлев, Сергій Григоренко, Юрій Вербич, Юрій Моклиця та Богдан Гончарук.

Також до виконкому увійде секретар міської ради Юлія Вусенко.

Кандидатури, які пропонуються: Олег Бондарук (заступник голови ГО «Народний контроль» ), Роман Бондарук (керівник ради голів ОСББ), Ігор Муковоз (начальник Луцького міського відділу національної поліції), Орест Маховський (виконавчий директор Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк»), Андрій Парфенюк (адвокат, за поданням Радикальної партії), Сергій Романчук (ГО «Волинська асоціація перевізників таксі»), Роман Романюк (за поданням БПП «Солідарність»), Антон Сухомлин (запропонований Самопоміччю), Олександр Тиводар (запропонований фракцією УКРОП), Ірина Чебелюк (юрист, запропонована ВО «Батьківщина»), Олександр Шараєв (гендиректор ЛКПФ, кандидатура від Федерації роботодавців Волинської області), Михайло Щур (президент Волинського обласного благодійного фонду Олега Чернецького, кандидатура ВО «Свобода»).

Члени комісії одноголосно підтримали пропоновані кандидатури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ромашка Показати IP 1 Грудня 2015 12:06
Пашенька з Народний Контроль ставить свого вассала шоб самому на схемах не палитися?
Ромашці до Ромашка Показати IP 1 Грудня 2015 15:32
Депутат не може бути членом виконкому (окрім секретаря ради)
Людмила Показати IP 1 Грудня 2015 17:00
Шановні депутати. Антон Сухомлин в багатоквратирному будинку по вул. Дубнівській 12 здійснює оптову торгівлію КОНТРАФАКТНОЮ ГОРІЛКОЮ ТА ЦИГАРКАМИ. 10 місяців в будинку цілодобово гуркочуть рохви та бандюки завозять і вивозять контрафакт. Ведеться досудове розслідування. Сухомлин без згдди власників квратир замурував вікно в колясочному приміщенні 4 підїзду будинку, прибудував складське приміщення під ві5кнами квартир. Двадцяти тонні ФУРИ за літо зруйнували весь асфальт в дворі будинку. Романюк відремонтував за кошти бюджету. Кантора Сухомлина постійно зміню реєстраці, то в с. Маяки (прокуратура внесла припис), то в Луцьку, тепер ТОВ "Галаичина Табак" - в ІВ. -Франківську, а в Луцьку нібито відокремлений підрозділ. Отож, ДФС у Волинській обалсті не перевірить, бо місцезнаходження ІВ.-ФРАНКІВСЬК, а фактично здійснює діяльність в Луцьку. Податки не сплачує. А ще щодо батька Антона. В 2012 році був заступником міністра. За зловживання при держзакупівлях (півмільйона) Сухомлина старшого поперли з посади.В 2014 вдалося втертись в довіру до Яценюка і знову пропхатись в міністерство. Але активісти постарались - і Яценюк відразу попер Сухомлина з посади. Ось такі кадри будуить рулити містом.
Жукова Людмила Показати IP 1 Грудня 2015 17:05
17 год. 05 хв.. Темніє і Сухомлин взявся за роботу, починають гуркотіти рохви , з настанням ночі активізується робота по торгівлі констрафактною горілкою. До ранку її потрібно Сухомлину розвезти по "точках". Вдень роботи не ведеться, бо податкова міліція відслідковує. Як тільки в податковій закінчується робочий день - починається робота в Антона Сухомлина. Тепер Романюк Микола Ярославович забепечений горілкою безкоштовно.
Місцевий Показати IP 1 Грудня 2015 17:44
Цей склад це абсолютна більшіть голови чому не 15 чол бо 8 зних чиновники а так замазали очі і 10 прихильників голови і знову з лучан зробили лохів а депутатам будуть розповідати сказки про 5 заступників на 200 тис місто це черговий рекорд по розпиленю відповідальності і розбазарюванню грошей громади враховуючи що на сьогодні в місті 3 заступники і гірше не стало і ніхто з не перепрацював
Тарас Чурило Показати IP 1 Грудня 2015 17:45
А для чого це робити? Краще б шукав підтримки у депутатського корпусу, а то займається невідомо чим
Водій маршутки Показати IP 1 Грудня 2015 22:57
Це круто - таксисти будуть мати свого представника у виконкомі:)
124--- Показати IP 2 Грудня 2015 00:12
І будуть робити стоянки таксі де захочуть ! УРА !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus