USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Склад ЗСУ у Запорізькій області підпалили з безпілотника

18 Лютого 2016 17:46
Один військовий поранений внаслідок вибуху на складі зброї однієї з частин Збройних сил України у Запорізькій області. Про це повідомляють у Генеральному штабі ЗСУ, - інформує Радіо Свобода.

Речник Генштабу Владислав Селезньов повідомив, що стан пораненого середньої тяжкості, він перебуває у лікарні.

З його слів, вибухи на складі зброї біля села Вершини Куйбишевського району, яке межує з Донецькою областю, близько дев’ятої вечора 17 лютого сталися через те, що військовий об’єкт закидали невстановленими вибуховими речовинами з безпілотників.

«Внаслідок вибуху цих речовин на території об’єкту сталося займання. Всього встановили до 50 осередків займання. Наразі втрати завдяки впевненим діям особового складу на об’єкті мінімізовані», – заявив речник.

З його слів, обставини інциденту з’ясовує спеціальна комісія з представників Військової служби правопорядку і керівництва Збройних сил України, яка проводить слідчі дії. На місці події також перебувають представники управлінь Національної поліції і Служби безпеки України в Запорізької області.

У прес-службі СБУ області не повідомляють додаткової інформації щодо обставин інциденту. Зі словами прес-секретаря відомства у регіоні Сергія Левченка, наразі відсутній телефонний зв’язок з працівниками СБУ, які ведуть слідчі дії у Куйбишевському районі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus