USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Скоро буде хіт, але це не точно»: Антитіла відсвяткували річницю альбому «Hello» онлайн-концертом

13 Квітня 2020 08:59
12 квітня минулого року гурт Антитіла презентував альбом «Hello». Оскільки карантинні обмеження перервали присвячений альбому концертний тур, відсвяткувати річницю музиканти вирішили онлайн-прем’єрою концерту, який відбувся у Палаці спорту в Києві 17 листопада 2019.

Трансляція концерту відбулась на офіційному YouTube-каналі гурту 12 квітня.

На сцені разом з Антитілами пісню «TDME» виконував хор хлопчиків та юнаків Капели ім. Л. Ревуцького під керівництвом Аіди Зайцевої. У складі цього хору колись виступав Тарас Тополя. Діти з Art models проспівали пісню «Лови момент» мовою жестів, «Смотри в меня» Тарас Тополя виконав у дуеті з солістом гурту Detach Олексієм Веренчиком, а пісню «Ів кусто» прикрасив голос оперної діви Наталі Чепченко.

Кілька тижнів до прем’єри концерту Антитіла розважали та інтригували своїх прихильників у соцмережах. Під хештегом #невідоме_про_дуже_відоме музиканти розповідали цікаві факти про створення альбому «Hello», підготовку до концертів та курйози, які траплялись з гуртом.

Зокрема, розповіли про те, що за пів години до найвідповідальнішого концерту з чітким до секунди графіком виходу в прямий ефір на телеканалі М1, з 10 тисячами шанувальників у залі, майже з річною підготовкою шоу, де було продумано кожну деталь, та сценою в мільйон гривень – не знайшлось концертних штанів для Тараса Тополі.

У ніч перед записом пісні «Там, де ми є» Тарас Тополя повністю переписав текст, а lyrics відео на цю композицію знімали Сергій Вусик та Тарас Тополя, подорожуючи Україною. Дівчинка, очі якої на головній фотографії Lyrics відео, через 3 роки, разом з батьками, прийшла на концерт Антитіл в Шепетівці. До цього моменту і хлопці, і дівчинка знайомі не були, і ніколи один одного не бачили.

А от прем’єру офіційного відео на «ТДМЕ», у якому знімався український плавець Олег Лісогор, мало не зірвала група графіків із Лос-Анджелеса. «Перший перегляд був першим як для глядачів, так і для групи. Стрім-камера направлена на Тараса, і в онлайні можна було спостерігати його дивний вираз обличчя, коли в кліпі вуса то є, то немає, а розмножені люди, як мухи рухаються по екрану, бо не зафіксовані графічно на певних місцях, в іншому кадрі – людей вже немає і борода у Лісогора залишилася такою ж несправжньою, якою була придбана у магазині театрального реквізиту».

Розповіли музиканти і цікаві факти про зйомку кліпу на пісню «Вірила». Через те, що Антитіла самостійно почали розгортати кінообладнання на приватній території, не додзвонившись та не дочекавшись у домовлений час власника Будинку Флінстоунів в Португалії, викликали поліцію. Зробили це охоронці будиночку, які на відстані спостерігали за всім процесом. Сонце стрімко сідало, а поліцейські вилучили у всієї знімальної групи закордонні паспорти і проводили допит. Зйомки були майже зірвані і все віщувало настання серйозних наслідків. Проте власник будинку все ж прибув. За годину до заходу сонця.

«Тяга до складних гармоній, форм, розмірів, ритмів та вміння їх адаптувати під сучасне, легке, ненапряжне сприйняття – в цьому суть Антитіл, – йдеться на сторінці гурту. – Спробуйте порахувати вголос: один, два, три, чотири, прослуховуючи вступ чи приспів пісні Ів Кусто. У вас це не вийде! Розмір пісні постійно змінюється, з 7/8 на 8/8 і навпаки, і кожну нову фразу десь втрачаються восьмі долі. Що при рахуванні виглядає досить дивно, а при звичному прослухуванні злагоджено та магічно. Лапковський зі своїм патентом тут би завернувся», – розповідають про пісню «Ів Кусто».

Рівно о 21:00 на YouTube-каналі гурту розпочалась онлайн-прем’єра концерту у київському Палаці спорту. На зв'язку – усі учасники Антитіл. Вони активно спілкуються із прихильниками у чаті протягом усього концерту. Відповідають на запитання, згадують концерти у інших містах, розповідають шанувальникам, де тепер «проживають» їхні подарунки.

Фанати співали разом з Антитілами у чаті, ділились емоціями та розпитували хлопців про те, як їм живеться на карантині, які плани на майбутнє та запрошували гурт у свої міста. Зауважимо, концерт дивились шанувальники не тільки з усієї України, а й з-за кордону.
Соліст Антитіл Тарас Тополя розповів, що не зважаючи на вимушену паузу у гастролях, на карантині музиканти теж активно працюють над новими композиціями. «Скоро буде хіт! Але це не точно», – написав Тополя. А також анонсував інтерв'ю зі Славою Дьоміним у програмі «Слава+».
Не оминув увагою концерт Антитіл і лучанин Сергій Лапковський, який судиться з гуртом через нібито порушення його патенту. Нагадаємо, підприємець з Луцька Сергій Лапковський вимагає від відомого гурту «Антитіла» сплатити мільйон гривень за використання запатентованої ним ще у 2012 році корисної моделі № 74516 «Спосіб налаштування параметрів музичної композиції». Музиканти назвали позов абсурдним та наголошують на тому, що йдеться про заборону використання музикантами певних тональностей і темпу у своїх піснях.
Загалом під час онлайн-концерту панувала дружня та щира атмосфера. Шанувальники зізнавались у любові до музикантів, дякували за шалений драйв та енергетику. «Хейтерам тут не місце», – писали у чаті.


А після завершення двогодинного виступу усі палкі шанувальники пішли вибачатись перед сусідами за голосну музику та пізні танці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus