USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скоїли ДТП та втекли: у Луцьку та Ковелі затримали п’яних водіїв

3 Червня 2018 17:44
У ніч на 3 червня в Ковелі на бульварі Лесі Українки водій BMW зіткнувся з легковиком та зник з місця події, повідомляє прес-служба волинських патрульних.

Екіпаж патрульних оперативно виявив автомобіль, який підходив по орієнтуванню, а водій підтвердив, що справді рухався згаданим бульваром, однак про ДТП йому невідомо.

На місці події заявник упізнав автомобіль, який спричинив зіткнення. Разом з тим, у 30-річного водія-порушника помітили ознаки сп’яніння, що й підтвердила перевірка на «драгері» - 0, 71 проміле. Чоловік погодився з порушеннями, на нього оформили 2 протоколи.


А в Луцьку близько опівночі виявили Renault Kangoo на вулиці Потебні, водій якого наїхав на клумбу і бордюр, пошкодивши свій автомобіль.

Чоловік не мав при собі документів, які б підтверджували його особу, тож був доставлений у міськвідділ. Тут патрульні встановили його дані.

33-річний порушник мав ознаки сп’яніння, однак від перевірки відмовився. За даними фактами отримав від полісменів постанову та протокол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
... Показати IP 4 Червня 2018 00:57
Їздить п'янь всяка кон.на.Буде їхати зібє когось в темноті,бо вулиці або не освітлені або взагалі ліхтарі не міняються з радянських часів.І просто поїде далі,і кого шукати потім.Одні хоронять,другі відмазуються від тих які хоронять,треті заминають відмазування від других,а четверті упрявляють третіми і прлучають повний дохід.Купляють дачі дорогі,автомобілі бізнес класів,дітей відправляють вчитися за кордон. А історія почалася з п'яного водія.І скільки ми ще будем жити так? Невже наказати не можна так,щоб ніхто не пив за кермом.Щоб хабарі не бралии на чужому горі? Це все ми критикуємо,самі робимо,і нічого не вирішуємо.Це просто нація УКРАЇНЦІ. P.S а потім в иїжаєм за кордон наприклад до польщі чи італії,і дивуємся як так там краще живуть люди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus