USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - ДТП: водій автобуса наїхав на «Жигулі»

23 Червня 2014 10:48
ДТП за участю трьох транспортних засобів трапилась у Луцьку. Про це інформує Волиньпост. Сьогодні вранці, 23 червня, на мосту над річкою Стир на вулиці Ковельській трапилася масштабна ДТП з трьома автівками. Майже на середині моста зіткнулися три автомобілі: «Жигулі» та «Daewoo Lanos», а також маршрутка «Нововолинськ-Рівне».

Учасники ДТП відмовилися називати причини аварії, посилаючися на важкий психологічний стан.

Зі слів начальника сектору УДАІ УМВС України у Волинській області Олександра Паламарчука, у аварії, що трапилася на мосту в Луцьку, винен водій маршрутки «Нововолинськ-Рівне».

Мовляв, він не розрахував відстані і скоїв наїзд на автомобіль «Жигулі», за кермом якого перебував лучанин. «Жигулі», від отриманого удару, врізалася у авто мешканця обласного центру Волині «Daewoo Lanos».

"У дорожньо-транспортній пригоді ніхто із її учасників не постраждав", - запевняють у ДАІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ха-ха Показати IP 9 Лютого 2016 15:01
а давайте зробіть в луцьку так .щоб поліцейський через дорогу переводив кожного!! буде круто! все ж таки вже не в селі живете .хоч села в собі не позбулись!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus